10. flo

Krásně hojná účast -2 na střídání na obou stranách.

žlutí: Jarda, Mára, Michal, Štěpán, Capouš, Gadži
červení: Sršáň, Olaf, Dykot, Náměstek, Koumes, Mlátička

Vyrovnaný první poločas, žlutí si vypracovávali šance a jdou do vedení 2:0, červení kontrují, pak zase žlutí dávají, červení též (hlavně Olaf - vždycky se od někud přiřítil dostal nahrávku, skóroval až brzy hattrick), pak zas žlutí bodují a vedou 5:3. Pak nějaký sporný moment- Capoušovi hrdinnou  robinsonádu /rybičku s hokejkou na brankové čáře, kterou zabránil skoro jistému gólu, Dykot odpískal jako nepovolený zákrok a nařídil tresné střílení, které Sršáň proměnil. Pak se ještě do poločasu červeným povedlo srovnat a měníme strany za stavu 5:5. A zatímco Olaf střelecky v druhém poločase zhasl, v bráně jeho soudruh z partaje bývalý král bodyčeků  Mlátička rozkvetl a vychytal nám asi 50 střel betonama, hlavou, brejlema a  ránu kolenem pak čelistí. A když byla náhodou jeho brána hodně odkrytá, my ji stejně netrefili. Ale dál jsme se snažili vytvářet tlak, nahrávat si, střílet chytře i hlava nehlava, ale dlouho nic, zatím co červení  skórují skoro ze všeho..z dorážek ,tečí, brejků a vytváří si vedení 8:5.  Pak přeci jen nastal zlom, dáváme 3 góly po sobě,  čím rozhádáváme tým červených, kteří už už si byli svým vítězství jisti..přesně nevím  proč vlastně Olaf řval asi, kvůli něčí chybce v obraně, Sršáň to vzal dost osobně, páč měl pocit, že nemůže bránit 2 lidi současně, jak by si  Olaf  představoval a málem vytloukl hokejkou díru do podlahy a uklidnil se až na střídačce(demonstrativně si šel sednout k nám). Ale svoje ovoce to neslo. Zase nám v dramatickém závěru červení  dali nějaké góly a šli do vedení, my zase jen dotahovali, ale znovu vyrovnat či dokonce otočit skóre se nám nepovedlo, tak červení zvítězili 11:10.

G/P/V

4 Mára P, Dykot V, Olaf V
2 Sršáň V, Štěpán P, Jarda P 
1 Náměstek V , Capouš P, Michal P

0 Gadži P, Mlátička V, Koumes 0 V

Upozornění na velkolepou Sršání akci:  18.3.2023  v Dalovicích v Obecním domě:  Sršní slet v obecním úlu ... (bude Dj, catering, pivo...dress code: sršní barvy-černá, žlutá, bílá, ev. křídla, tykadla...)

A pozor: krom toho, že  tu partu, co jede příští týden na hory, musím důrazně pokárat, ať si  laskavě odjezd na takovouhle hromadnou akci příště naplánujou až na  čtvrtek, tak  příští týden  my zbylí na flo jít chcem i kdyby to mělo být 3 na 3... tak si ještě napíšem...

Gadži

Komentář

Mlátička měl svůj den a…

Skeptik - 08. 12. 2022, 11:20:26

Mlátička měl svůj den a zaslouženě si od svého týmu zasloužil standing ovation! Nepřekonatelný Zekon v bráně, smekám.

...Mlátička

gadzi@post.cz - 08. 12. 2022, 12:19:32

jojojo...tak jako někdy Dykot hází ke stropu hokejkou, červení samou radostí vyhazovali do vzduchu Mlátičku.... 

Nejlepe hrál Věra 😀😉

Olaf - 08. 12. 2022, 21:24:47

Nejlepe hrál Věra 😀😉

Přidat komentář

Přidat komentář