11.flo


No teda,  musel jsem se hned po ránu rozčílit kvůli avizovaným absencím- marody a raněné chápu, účastníkům večírků a ty, co radši důvody neuváděli, kárám a jestli měli nějaké předchozí absence typu "jsem na horách", tak jim dokonce uděluji  důtky. Tak.

Teď to veselejší(...i když jak pro koho)

Že se nás sešlo jen šest ,tak bylo dáno, že Mlátička brankář červení, já brankář s rýmou-žlutí.
Lubo a Koumes si též vzali žlutý a Sršáň a Náměstek červený dres. 

Asi si dokážete tipnout, kteří dva nejvíce běhali, kdo převážně ležel v bráně, který Mlátička  má střelu s "úsťovou rychlostí" asi 200 m/sec, ale jde mu to převážně 3 metry vedle brány( nicméně když to míří mezi tyče, je to bez zdravotní újmy nechytatelný) a která Věra trefila nejvíc tyčí a kdo dal nejvíc gólů backhandem, ale schválně, jestli správně odhadnete i vítěze....tak popořadě:

Ze začátku se to rýsovalo slibně- Náměstkovi se Sršáněm jištěným  na půli rozehrávajícím  Mlátičkou chvíli trvalo, než jim střely  začaly mířit mezi tyče a pak ještě nějakou chvíli , než se přestali trefovat do mě, tak hlavně z brejků po jejich neúspěšně zakončených akcích jdeme do nadějného vedení  5:1 možná i 4:1 .. .pak  měli pár brejků zas oni, tak  málem nastal obrat: stáhli to na 5:4, ale vyrovnat se jim nepodařilo. Chvála s přehledem hrajícímu Lubovi, který buď sám vymetal  vingle v Mlátičkovo bráně, nebo nám servíroval  príma náhry před bránu,kde se hlavně Koumes střelbou nemýlil, backhandem, forhendem, tahem i příklepem, všechno mu šlo (já se z asi 10 pokusů trefil do brány jednou- takovým nějakým golfotahem).
Poločas pro žluté: 9:5.  A opět. Jak se ukázalo ani 4 gólové vedení ve zkrácené hře(2x30 minut) nedávalo v druhé půli jistotu vítězství...Náměstek furt běhal  i když stínován Koumesem a tvořil šance a tlak a Sršáň nás neomylně obíral o míček při sebemenší chybičce v rozehrávce a jdouc sám na brankáře trestal.. takže 5-10 minut před koncem to bylo zas jen o 1 gól....ale pak přišel na žluté takový ten moment  "když se daří tak se daří" ...Koumes sólíčko gól, Lubo v pádu  po zakopnutí těsně za půlkou máchnul hokejkou-gól... červení proti útok -břevno, další tyč nebo  trefa do ležícího mě...takže furt vedem o 3 góly, jen ještě v poslední minutě či sekundě červení  při výrazně vystupňovaném tlaku korigují,ale je konec a na tabuli svítí 16:14  pro žluté. 

Pak přesun do Evropáku, kde zapíjíme či řidiči zajídáme Koumesovo narozeniny-vřelé díky Martine! 


G/V/P

9 Sršáň P
8 Lubo V
7 Koumes V
3 Náměstek P ( toho podezřívám, že  schválně moc nestřílí, aby mě v bráně nezesměšnil)
2 Mlátička P
1 Gadži V

Pozn. i když  nás asi moc příští týden nebude, 3 + 3  se ale nejspíš sejdeme, tak s tím počítejte!
(zkusím zjistit, jestli tam je někdo před náma, kdyby ne, bude sraz dřív)


Gadži

Přidat komentář

Přidat komentář