12.flo


žlutí : cpt. Dykot, Sršáň, Jarda, Koumes, brankář Gadži
červení: cpt. Náměstek, Capouš,Michal, v bráně Mlátička

Docela jsem nám žlutým věřil, zejména když jsme se celkem hravě a dravě dostali do vedení 5:2 a červení se hodně dlouho nedokázali střelecky prosadit a když, tak jen po nějaké naší hrubce. Než ho to omrzelo, v prvním poločase po každém našem góle běžel Dykot na střídačku, aby z mobilu přes nenápadně do tělocvičny propašovaný reprák  pustil varhaní fanfáru jak na hokeji: tadadadatadá tadadadatadá...nápad vynikající,ale měl háček, že pokud to nespojil se svým střídáním , tak to poněkud kouskovalo a zdržovalo hru, než došel ke střídačce, vyndal mobil, spustil fanfáru, vypnul fanfáru, zandal mobil a než se vrátil se do hřiště, červení  už skoro dávno rozehráli a málem se řítili do oslabené obrany, kde chyběl. Do konce poločasu jsme vedení ještě udrželi: 7:5. Sice jsme srdnatě bránili výsledek, ale když po přestávce  Sršáň začal místo běhání kulhat, Koumes byl sice pozičně před bránou výborný, ale na rozdíl od minule si tentokrát s hokejkou a zakončením moc nerozuměl, k tomu Jarda vypustil asi 30 šumivek,ale úspěšný byl bohužel sotva 2x, Dykot taky někdy k mé nelibosti několikrát než aby nahrál volnému a nabízejícímu se spoluhráči před odkrytou bránou volil brzkou střelu přes bránící hráče a jště z úhlu, takže blok, přicházíme o míček, brejk/protiútok a pokud jsem první střelu náhodou chytil, Capouš nebo Náměstek se z dorážky nemýlili...A furt běhali. Já se taky gólově moc neprosadil a těch minel, co jsem vyrobil při rozehře, hrůza.  Nicméně 2 vlastní góly si dali červení (já u některých svých jen asistoval ;-) ). Takže druhá půle více svědčila červeným, krom toho, že dokázali vyrovnat, šli jednou či dokonce dvakrát do jednogólového vedení! Nicméně...Dykot si z mého kárání nic nedělal, vybičoval se a střelou přes bránícího hráče jak jinak než z úhlu vždy srovnal....(nebo možná ještě jednou Sršáň střelou do vingle)..a protože v Evropáku pili cizí lidi naše pivo, Sršáň měl narozeniny a většina z nás už toho měla dost( a zákroky na Mlátičku se přiostřovaly), za stavu 13:13 jsme odhlasovali dřívější  konec zápasu, aby jsme byli spokojení všichni a ne půlka sklesá a druhá jásající, kdyby se ještě někdo trefil do brány...

góly: 

7 Náměstek
6 Dykot 
3 Sršáň, Capouš, Michal
1 Jarda, Gadži, Koumes , 1 Mlátička(asi jen vlastní) 

V Evropáku bylo tradičně veselo, Sršni dík za pizzacatering! 

Gadži

Komentář

Teda, řečeno s Cimrmanem,…

Dykot - 30. 12. 2022, 09:09:11

Teda, řečeno s Cimrmanem, tak slabou reakci na tak silné výchovné působení jsem nečekal... Ukrást mladýmu reprák, naučit se s těma čudlíkama, pak hodinu vybírat na Spotify zvuky- různý druhy potlesků, lodní siréna, takový ty varhany z NHL, dokonce Dlouhá noc od Helenky Vondráčkový a We are the Champions ... na záchodě v tělocvičně to tajně zapnout a sesynchronizovat, propašovat dovnitř, narafičit to aby to nebylo vidět a pak už se jenom těšit na první gól! A dávám ho já!!! Pouštim na plný kule klakson americkýho kamionu a těšim se jak se smíchem spolu i protihráčů boří naše florbalová aréna......... A..... Úplné hovno, nikdo nic, pak Gadži- děléj už budou rozehrávat! Ještě párkrát jsem se ze střídačky pokusil vtipně podpořit varhanama gradaci našeho útoku, ovšem se zcela identickym, rozuměj nulovym efektem.
Takže, opět řečeno s klasikem- až mě zase napadne nějakej upgrade (polonahý roztleskávačky, třeba...) tak se vám na to vyseru...!

Přidat komentář

Přidat komentář