13.flo, 1. v r.2023

 

Cpt. žlutí: Michal- Lubo,  Náměstek,  Capouš ,Gadži
červení: Olaf -Mára, Jarda, Dykot, Koumes

Sympatická účast s možností střídat na obou stranách dovolovala vysoké tempo hry a běhání i jindy jen chodícím či ležícím hráčům. Paráda. Možná klíčový moment draftu a celého zápasu: Mára neměl  sálové cvičky, ale jakousi trekovou obuv, která je na traily výborná, na parketách sice nebarvící, leč poněkud klouzavá, takže než se s ní naučil bruslit, ze začátku co změna směru, to smyk a pád ( Olaf pak trochu litoval svého prvního draftu.. a časem možná i druhého, třetího a čtvrtého ;-)    )
První gól ještě bez opozdivšího se Náměstka dali žlutí, pak vlastním gólem srovnali na 1:1 a tím narostla červeným křídla, pálili na naší bránu jeden projektil za druhým a šli do nadějného vedení 3:1... pak se ale rozběhal Lubo a rozchytal Michal a než se Náměstek rozcvičil a zapojil, strháváme vedení na naší stranu 4:3...1-2 gólové vedení udržujeme až do půlky:  ta končí 12:11 pro žluté.  V první části  druhé půle červení střelecky úplně vyhasli...dlouho dlouho jim tam ta jedenáctka na počítadle "svítila" zatím co žlutí resp. hlavně Lubo  dával jeden gól za druhým a přicmrndávali jsme občas i my ostatní v poli nebo si červení toho góla dali sami  ( a škoda, že se nepočítaj i ty asistence)... odskakujeme o asi 7 gólů...pak jsme trochu  zvolnili a konečně taky vyrobili chybku a dali vyniknout Márovi či Dykotovi.... pak už v klidnějším tempu  kontrolujeme průběh utkání  a vítězíme 25:17....

Hurá do Evropáku, kde nám Dykot pochystal luxusní řízkopizzovou hostinu.   Díííík!  A po 2. třetině MS v hokeji U20 ještě před desátou hodinou jsme se rozujeli k domovům, netuše jak vesele to dopadne... což je asi dobře, jinak by mi dnes  bylo víc špatně.

Gadži 


G/V/P
12 Lubo V
5 Mára P, Dykot P, Jarda P
4 Náměstek V, Michal V
3 Gadži V
2 Olaf P, Capouš V
0 Koumes P


 

Komentář

Na to jak šikovně tu naší…

Dykot - 06. 01. 2023, 07:06:43

Na to jak šikovně tu naší sestavu Olaf namíchal to ještě v první půli šlo...
Ve druhý půlce nám (nejvíc mě) došla pára a byl z toho takovej pochodovej Survival.

Přidat komentář

Přidat komentář