16.flo

Včera  několik váhajících, několik pseudoomluvených,  několik raněných a přesto se nás nakonec sešel  sice lichý ale uspokojivý počet 5 na 4, ale ještě že tak-  po zranění Olafa  se počty hráčů v druhé půli srovnaly a hrálo se 4 na 4  (pro jistotu  pro příště apeluji na každého,  kdo řekl, že bude chodit  na flo,  aby chodil a zbytečně neváhal a pokud nemá opravu vážné důvody, aby přišel i kdyby si jen lehnout do brány  ...je středa trénink a basta...  výmluvy na manželčiny narozeniny atp.  to prostě ve středu neexistuje, možná v létě na kole, ale na flo je každý člověk potřebný  ...    3 na 3 se dá taky hrát ,ale na to je ta hala moc velká)
 

A teď k vlastnímu utkání:
bílí: kpt. Štěpán, Honza, Olaf, Gadži, v bráně Mlátička
černí: kpt. Koumes, Lubo, Sršáň , Dykot 

Úvod zápasu nenasvědčoval, že by měl někdo mít  drtivou převahu - sice bílých bylo o jednoho víc, ale byli kulhavější a černí vypadali natrénovaně. Sice brzy o gól prohrávali, nicméně šli do vedení na 2:1 i 3:2 ...jenže  to bylo naposledy.  Začíná být patrna absence  střídajícího hráče a trvale klečícího či ležícího brankáře (ale jak si kapitán vybral, tak to měl),bílí srovnávají na 3:3 a vytváří si soustavný tlak. I když Honza nemůže moc běhat, připravuje nám tam spoustu šancí a bílí mohou pomalu spouštět svůj gólostroj a vytváří si mírný náskok ...o poločase  se ještě jen decentní 12:6.  Aby zmírnili jejich hoře , půjčují bílí černým do brány Mlátičku. Jeho úvodní super zákrok  pokazilo, že zapomněl, že už  se mnou nehraje  a  hodil mi míček přímo do ideálního postavení před svou bránu a což na zlomek vteřiny  překvapilo i mně, ale tu střelu z metru před bránou prostě nešlo nedat ..dík. Pak se polepšil, už nám nenahrál a leccos vychytal, ale i tak furt dáváme víc gólů  než černí. Pak byla zajímavá situace asi 20 minut  před koncem, kdy se Olaf obětavě snažil zahákovat rybičkou Luba ( možná to rybička nebyla, ale už to  byl  jen pád), aby nedal gól tuším na z 9 na10: 18, každopádně mu u toho něco ruplo ve stehni a tak hrozně u toho řval, že jsme k němu radši prvního vyslali veterináře. Ten ho odmítl utratit, takže dobrý, bude žít a možná si ještě i letos florbal zahraje,ale včera sotva došel do šatny.  Pak šel Mlátička zpět do naší brány a tu strážil mnohem lépe. Černí byli trochu v rozkladu...přihrávky jim míjely adresáta tak o 2 metry, skákalo jim to, v útoku se trápili se zakončením , pokud šla střela vůbec na bránu a výjimečně ji nevychytal Mlátička, nastřelili několikrát jenom  tyč, v obraně měli velké mezery , nestíhali se vracet a  když zablokované a odražené míčky jsme jim dobíhali my, neměli proti střelám z dálky šanci....Hlavně mě se  Štěpánem se ke konci hrálo výborně, soupeřili jsme, kdo dá 10 (i Olaf měl našlápnuto nebýt zranění), což se ani jednomu z nás nepovedlo, ale i tak spokojenost. Bílí vítězíme  27: 12.


Pak Evropák, Plzně, pizzy, speciality a místo tradičního pomlouvání toho,  kdo šel na záchod,  tento si po návratu mohl vychutnat  i pivo s chilli ( asi nějaký to habanero nebo co to minule Dykot dostal od Buráka  - i mikroskopické množství značně pálí)....o to větší legrace byla, když si Dykot prstem, kterým to pivo míchal, sáhnul do oka...)

Gadži

 

góly prohra výhra


9 Gadži V, Štěpán V
7 Olaf V
5  Sršáň P
2 Honza V 
4 Dykot P 
3 Lubo P
0 Koumes P, Mlátička V
 

Komentář

Jak by řekl Kulda” bylo to…

Olaf - 20. 01. 2022, 16:33:09

Jak by řekl Kulda” bylo to krasny”, Ale protože Kulda nejsem…. Debilni florbal.:) Jinak si myslím ze příčinu výhry/ prohry opět našel Věra . Když chytal mlátička proti tak byl bůh, kdyz s Věrou tak byl cednik:)))…. A za me zranění muže kazdej kdo trávil raději čas se svou pseudorodinou a my tam pak museli létat jak kokoti.

Má pravdu, předsedo...!

Dykot - 21. 01. 2022, 19:14:14

Má pravdu, předsedo...!

Přidat komentář

Přidat komentář