18. FLO - SÍLA VOUCHERU

Motto: "Jeden Voucher vládne všem, jeden jim všem káže, Voucher všechny přivede, v Evropáku sváže"

J. R. R. Tolkien

 

Červení - Cpt. Jarda, Lubo, Náměstek, Skeptik, Olaf, Dykot

Žlutí- Cpt. Sršáň, Mára, Fanda, Michal, Gadži, Koumes

 

Drtivé vítězství Červených 27 : 13

 

Po asi dvou týdnech jsem přestal trucovat a udělal jsem dobře! 

Začnu od konce... Skeptikovi stačilo zamávat Voucherem a nestačila nám půlka Evropáku. Během večera se postupně ze dveří vynořovaly různé bizarní postavičky z Pupkaní mytologie, vytrhávali židle z podzadků štamgastů a s vidinou plného bachoru si přisedali k nám. Je zajímavým sociologickým fenoménem, jak skupinu dobře založených rentiérů, majitelů nemovitostí i zdravotnických zařízení, kteří jinak už neví coby roupama, rozrajcuje představa moct si strčit kus řízku nebo pizzy zadarmo do pusy :-). Takže hostina se vydařila, všichni měli mastný brady. Já si vydržel ani nezobnout a samozřejmě to doma o půlnoci odsrala chudák lednička.

A taky jsme předtím hráli florbal. Kapitán Sršeň pohrdnul losovánim o první draft a následně jeho polibek smrti obdržel Mára... a bylo v podstatě vymalováno. Jarda vyzobal do našeho hvězdného týmu největší běhavce a nahrávače Luba s Náměstkem, Spidermana Skeptika, srdcaře Olafa a mě- kterej jsem se vždycky postavil na svůj flek před bránou, dostal nahrávku a šoupnul to tam, doufám, že bych včera od Gadžiho dostal aspoň trojku na vízo. Dva střídající na každé straně byl úžasnej luxus, hra měla spád a švih. Ráďa jako správnej kapitán nadával a dokonce rozmlátil hokejku, ale nic naplat. Kromě vedení 1:0 to byla pro Žluťásky postupně větší a větší pohroma.

 

Možná bysme mohlu zkusit fintu "Voucher" častějc!

 

Dykot  

G/P/V

8 Dykot V
6 Jarda V
5 Sršáň P
4 Štěpán V, Náměstek V, Mára P
3 Fanda P
2 Lubo V,  Olaf V
1 Michal P
0 Gadži, Koumes. 


 

Komentář

DODATEK

gadzi@post.cz - 16. 02. 2023, 12:03:34

Někomu z červených 1 gól chybí...možná jsme si ho dali sami. Já neměl svůj den ani v bráně (kterou jsem po 14. góle v prvním poločase opustil) ani v útoku a už vůbec ne při rozehře v střední části hřiště..nějak mě ten míček nechtěl poslouchat a ty červený běhavci mi ho furt brali ( a jak jim nadával  Sršáň v rohu "vyhráváte o 14  a jdete na mě dva"..tak na mě jich určitě bylo na půlící  čáře ještě víc a byl jsem tím pádem pod hrozným tlakem a vyráběl dělal chyby...a  k tomu byli nějací rychlejší než my  a ještě ke všemu  lépe mířili)... Vůbec mě to nebavilo,ale příště jdu i bez voucheru.

 

 

Roh

Dykot - 16. 02. 2023, 12:45:20

Taky šla diskuze jestli když je ten míček v rohu, jestli fakt nedat třeba metr nebo dva prostor, aby s nim ten nešťastník co tam uvíznul moh vyjet nebo rozehrát.
Začal s tim Sršáň, kterýho to strašně pohoršilo že jsme mu já a Náměstek v rohu ten míček sebrali...:-)

Dykot si vysloužil 1 s * za…

Skeptik - 16. 02. 2023, 15:31:51

Dykot si vysloužil 1 s * za nejvyšší počet vstřelených gólů! 👈😉

Přidat komentář

Přidat komentář