18.flo

Bílí: kapitáni  Jarda - Lubo, Michal, Mlátička a v bráně Olaf
černí: kapitán Honza- Mára, Gadži , Koumes

Začátek nemohl být lepší, co útok, to gól, hlavně Mára.. jdeme do vedení 3: 0  a Olaf v bráně bledne a zvyšuje hlas ...  Mě brzy došel dech,  střídám Koumese v bráně a už mi to tam lítá. Nadrženej minule desetigólovej  Lubo  s odpočatým  Jardou začali kouzlit.  Jejich střely skoro pokaždé neomylně končí v jednom nebo druhé horním vinglu. A Lubo furt běhá. Nadějné vedení ztrácíme, převážně se bráníme a na rozdíl od  bílých nám přesná střelba mezi tyče vázne a když už mezi tyče mířila,  Olaf se činil osobně, kromě toho že měl super umístěný tyčky, který jsme asi 10 x trefili.  Do poločasu  už dáváme jen dva góly a bílí spoustu a mírně vedou  8:5  Měníme taktiku,  ale zase to zabil či zaklel Mára, když jako jako minule zase vypustil nějakou hlášku jako "Ty rozdrtíme nebo " Máme ně" ... z tří golového vedení bílých je 5 gólové, díky Honzovi  pak ještě stahujem na 3  a říkáme si, ještě jeden gól a  Olaf zase znervózní...ale netrefujeme, netrefujeme,  naopak bílí z protiútoku naprosto neomylně, navíc Mlátička se v obraně bil jako lev, jak za mladých let , když byl ještě opravdovou Mlátičkou a Michal měl taky svou střelecky nadpůměrnou střčedu  ... My bez střídání už se ke konci spíš tak nějk ploužíme,  bílí furt běhaví, tak  neodvratná prohra černých je tu :  18:13.

V Evropáku to pak komornější , ale  slíbenou hruštičkovou rundu dvě  že je 2.2.2022 v 22:22 dáváme a připíjíme na dalších 10 let florbalu, po pizze se radujeme  ze záznamu z vítěztsví českých curlerů a hned mám lepší náladu. 
(Jen doufám, že nás příště bude málo, potřebuju hodinu dvě jenom střílet na prázdnou bránu)

Gadži

G/P/V
7 Jarda V
6 Lubo V, Honza P 
4 Michal V
3 Mára P, Koumes P
1 Gadži P  Mlátička V
0  Olaf V
 

Komentář

Krásný to bylo, zvlášť když…

Mlátička - 03. 02. 2022, 11:10:51

Krásný to bylo, zvlášť když los tentokrát koncil ještě mnohem delšími pohledy do podlahy než normalne a černí radši chtěli hrát ve třech proti šesti, než si vzít mě, tak to byla paráda

Fantozzi

Skeptik - 03. 02. 2022, 12:29:19

Honza prohrál a já u toho nebyl... jsem toho ale smolař! 🤦‍♀️

Jestli tady nemáme druhou…

Sršáň - 03. 02. 2022, 16:11:32

Jestli tady nemáme druhou Věrku, že Májo😬

Krasny to bolo. Nechtěný…

Olaf - 03. 02. 2022, 18:25:19

Krasny to bolo. Nechtěný Mlátička jako hlidaci pes vymazal černé střelce.
PS:Gadží chybí mi tam V :)

OLAF V

gadzi@post.cz - 09. 02. 2022, 11:08:56

...máš ho tam...

Přidat komentář

Přidat komentář