1.flo 2022/2023

Na záhájení výročního 10. ročníku pupkaního flóčka se nás sešel suboptimální lichý počet, ale méně početnému týmu to možná prospělo. 

bílí : cpt. já (Gadži), Lubo, Olaf, Koumes, Dykot
černí: cpt. Sršáň, Skeptik, Michal, Mlátička

 
Podle výsledného počtu vstřelených gólů to možná nevypadá, že se naši hrotoví hráči Dykot s Koumesem střelecky trápili, ale já bych řekl, že to tak bylo  😀 .  Olaf s Lubem též co se týče gólové produktivity nic moc...ale u těch to bylo spíš tím, že se tam těm dvěma spalovačům šancí snažili nahrávat (ty bohužel příliš často netrefovali bránu vůbec nebo pálili do dvoj až trojbloku,  také se nám moc nedařil přenos hry před branou ze strany na druhou  stranu na volného hráče, a když už, tak ten útočník byl málokdy schopen  vypálit nějak překvapivě z první... zdrželi se zpracováním, otáčením, přípravou na střílení, mířením , napřažením atd,  takže obránci mělo dostat času se přesunout na tu druhou stranu a blokovat(a možná se při tom i napít)...naproti tomu   útoků černých byl víc takových těch  ťuk- ťuk- gól.).   Z dálky se asi netrefil nikdo z nás. Nejvíc jsem se však jako pseudobrankář v bráně trápil já...ani jednou mě netrefili, dycky do brány, možná jednou do nohy a mých úspěšných zákroků bylo po skrovnu...k tomu obrana proti střelám z dálky  spíše vlažná.. nechávali jsme jim moc prostoru...když bránili/napadli při rozehře   Mlátičku, který podal jeden ze svých životních výkonů, hodil to do leva Michalovi a gól...když jsem obráncům řekl, ať ho radši vůbec nebrání a nechaj ho střílet, že mi akorát cloní ve výhledu a že jinak  co vidím, to chytím...hovno...skoro hned po té mi dal mi dva góly bombou z dálky...byl jsem fakt zoufalý... nejvíc v druhé půli (poločas 9:4).. vyhnal jsem se z brány, když po  asi 11. gólu z ne nechytatelné střely, během několik vteřin po rozehrání a naší neúspěšně  útočné akci z brejku  a přečíslení 2 na 1 jsem dostal 12. gól... Olaf mě vystřídal a pak už pustil jen 3, něco jsme taky  dali, ale na rozdíl méně jak 4 gólů jsme se nedostali-i když tlak jsme pak i celkem  jako měli...tak holt prohra bílých 11:15...

Góly/výhra /prohra

5 Sršán V, Skeptik V, Dykot P
3 Koumes P, Michal V
2 Mlátička V, 
1 Gadži P, Olaf P, Lubo P 
 

Komentář

I přes prohru me to hodně…

Olaf - 06. 10. 2022, 11:36:18

I přes prohru me to hodně bavilo…. Akorát dnes si nemůžu ani sednout jak vše boli.

Námitka…. Já pustil jen 2 goly( a to ten poslední byl po konci hrací doby :))))

Tvl člověk dá pět gólů a…

Dykot - 06. 10. 2022, 11:59:04

Tvl člověk dá pět gólů a dostane kartáč... To je jak doma- i když to podle gólů vypadalo že hráli dobře tak hráli vlastně úplně na hovno. :-)
Ale jinak dobrý, mělo to šťávu a občas i švih, nejvíc mě překvapil Ráďa svojí úchvatnou fyzickou formou, zřejmě trénink jak lítá s korbelama na place. Nefiltr Plzeň měl jedinou chybičku - 64 korun, a děkujeme Skeptikovi za sqělej žvanec. Jo a jestli se dobře pamatuju tak Olaf dal sázku s Ráďou že udělá dřep se mnou a desetikilovou činkou za krkem! A to mu teda nezávidim!!!

góly

Gadži - 06. 10. 2022, 17:05:24

Draftoval jsem Tě jako posledního, abys dal 10 gólů...a vítězství by bylo naše...a to se nestalo 😀

Přidat komentář

Přidat komentář