1.flo sezóny 2021/2022

Týmy: 
černí cpt. Sršáň , Štěpán, Víťa, Lubo, Koumes,  v bráně Mlátička
bílí :  cpt. a brankář Olaf, Mára, Michal, Jarda, Dykot a já.

Letní florbalová  pauza  jako vždy způsobila velkou počáteční nepřesnost střel  a přihrávek,  řada našich  trénovaných vytrvalců se dost brzy zapotila i zadýchala, netrénovaní jedinci  během několika sprintů od brány k bráně byli zralí na dechovou a možná i oběhovou podporu, kýbl vody, ručník a cigáro, ale nakonec nikdo i bez toho nezkolaboval.
Jako první otevřel  skóre černých Štěpán, ale po pár minutách srovnal svým první gólem v sezóně Dykot. Hra byla hodně vyrovnaná, běhavost černých vyrovnávala poziční zkušenost a  chytrost bílých ( jak řekl Olaf: vybral jsem si do týmu sochy ) .  Těsné vedení   7:6  si do druhé půle nesli bílí.   Heroické výkony obou brankářů a pečlivé bránění na obou stranách  způsobilo na  asi 15 minut  neměnné skóre a houstnoucí  drama, které ,  jak jinak než šumivkou (nebo to bylo jindy? ;-) ),  ukončil Jarda.  Černí chvíli vypadali ,že jsou na kolenou,  ale otřepali se brzy. 2 gólové vedením bílým dlouho nevydřelo, ale o gól pro bílé  to bylo asi do poslední 5 minutovky, kdy se mi podařilo díky nepříjemně forčekujícímu  Víťovi  vyrobit minelu  na vlastní půlce resp. mi ten blbej míček sebral, přihrál pohotově Štěpánovi a byl z toho gól na 11:11. Šel jsem se stydět na střídačku a málem i do sprchy, jak se na mě Olaf mračil ;-)  Ale, že ještě dost času zbývalo, tak na mě řada s jedním střídáním ještě  vyšla, kdy jsem znovu už i mohl popadnout dech.. A 11 sekund před koncem se  Jardovi podařilo vytvořit před bránou černých tlak, místo očekávané bomby volil přihrávku  doleva, kde jsem se nehlídán u tyče krčil já  ...a huráá sedlo mi to na čepel jak nikdy, prásk a góóól!!!  Zbylých pár vteřin už jsme si pohlídali  a zvítězili 12:11... 

V Evropáku mi pak objednané pizzy a řízky (díky Štěpáne!)  moc chutnaly! A to jedno vyhrané řidičské pivo obzvlášť(děkuji Mlátičkovi a omlouvám se mu - i když jsem  většinou pálil 3 metry vedle,  občas to fakt i sedlo a tuším, že tak 2-3  obtisky míčku mu na těle musely zůstat) 

Gadži

Do statistiky : Góly  a  Výhra / Prohra  (aby se mi to pak lépe počítalo)

Sršáň 2   P
Dykot 2   V
Mára 3   V
Jarda  3  V
Michal 1  V
Olaf 1 V
Lubo  3  P
Štěpán  6  P   
Já 2  V

Komentář

To je tak napsaný že tam…

Dykot - 07. 10. 2021, 20:25:07

To je tak napsaný že tam neni co komentovat... :-)
Nejvíc ve mě rezonuje ten hepyendovský příběh Gadžiho jak nás svym zkurvením nejdřív připravil o vedení aby ho těsně před závěrečnym hvizdem definitivně strhnul na naší stranu. To měli i do tělocvičny nakukující prvoligový Hurikáni oči navrch hlavy! Taky kvituju že asi protože to bylo poprvé, upustil Koumes od mojí těsné osobní obrany. Nejspíš to bylo proto že jsem byl úplně marnej i bez obrany, ale bylo to příjemný. Jo a taky už to vypadalo že se nám nepodaří vytočit Sršně, držel se, ale v půlce druhý půlky nám udělal radost a bouchly v něm piliňáky.

Flo napínavé........černí…

Olaf - 07. 10. 2021, 22:28:15

Flo napínavé........černí snaživý...bílí líní....Sršáň vytočený :)....nefilt v evropáku neměl chybu... mě to tááák chybělo

Přidat komentář

Přidat komentář