21.flo

K včerejšímu utkání není třeba obšírnější komentář, stejně to prej píšu vždycky jinak než to doopravdy bylo ;- )
Ale tak, něco k tomu napsat musím...

K zápasu nastoupili:
černí: Lubo , Honza, Michal,  Koumes, v bráně Gadži 
bílí: Mára, Štěpán, Olaf,  Mlátička v bráně a Dykot ( plus prý na dálku ovlivnil výsledek týmu nehrající kapitán Sršáň /Věra, ale spíš bych řekl, že (ne) výkon bílých byl ovlivněn Dykotovo delší  absencí a ještě probíhající  rekonvalescencí a ani Olaf se mi nezdál být úplně v plné formě ať už jde o běhání či hádky a hecování)

Prvních pět  oťukávacích minut bylo ještě celkem   vyrovnaných, ale brzy, jen co se rozehrál Lubo s Honzou a rozstřílel  Michal a mnoho gólů přidal Koumes,  v podstatně bílí neměli šanci. Takhle děravou obranu jsem dlouho neviděl, Mlátička  i kdyby se  snažil sebevíc , když na něj co chvíli startovali nebráněné dvojice a před střelci z dálky se obránci rozestupovali,  neměl šanci. Poločas o deset pro černé: 16: 6 (a z toho  si ještě myslím, že  4 góly bílých byla moje hrubá  chyba v rozhrávce). Ale prohrávat  16:2 v poločase, to by se možná ani 2. půlka nekonala.  Černí i v druhé půli pokračovali ve své kreativní hře, občas se mi povedlo nějakému gólu zbránit,   asi 5 x bílí pálili do tyčky a  i když jsem vyrobil dalších deset hrubek( bílí zjistili, že ve mně mají černí slabinu, tak mě nenechávali  klid a prostor na  rozehrávku a Štěpán mě soustavně obíral o míček a chodil do brejků), tak jsme co chvíli nějaký gól přidali a  v závěru  náskok narostl až  na (možná rekordních ) 14 gólů...: 34:20.  


Bílí mě žádali o zápis (pro příští spoluhráče): nedávejte  nikdy přihrávky Dykotovi do běhu.

A po takovém debaklu bílých uvažujeme, že Luba s Honzou pro příště nemůže me nechat hrát spolu. ..


Plus nás oslovili baskeťáci z Evropáku, že  poslední dvě středy v březnu, bychom  mohli sehrát vzájemná utkání- jednou v basketu u nich v tělocvičně a pak florbalový v naší hale...

G/P/V

9 Štěpán P , Lubo V
7 Michal V, Koumes V
6 Honza V
5 Gadži V, Mára P
3 Olaf P, Dykot P
0 Mlátička P  Věra/Sršán P  

------------ oprava :

9 Štěpán P , Lubo V
7 Michal V, Koumes V
6 Honza V
5 Gadži V, Mára P
3 Dykot P

2 Olaf P

1 Mlátička P

0 Věra/Sršán P  

Komentář

Hanbaaaaa!!!!!! PS: já jen 2…

Olaf - 24. 02. 2022, 10:07:21

Hanbaaaaa!!!!!!

PS: já jen 2 góly, Mlátička 1

Pivo

Skeptik - 24. 02. 2022, 10:20:15

Pivo v Evropaku chutnalo i tak dobře!
Lubovi bych příště dal na nohy takovej ten řetěz, co měli černoši, aby nemohli utyct z pole s bavlnou...

gol

mlátička - 24. 02. 2022, 10:36:55

Děkuji soudruhu Olafe, že jsi se mne zastal, když dám jeden gól za sezonu, tak by mi bylo líto o něj přijít. Jinak dostat 34 gólů je asi letošní brankářský rekord, co ? A to mám na sobě minimálně patnáct kvalitních teček, tolik si většinou neodnáším, asi to ukazuje něco o kreativitě naší obrany. Ještě bych změnil zapsaný oxymoron o přihrávce Dykotovi do běhu, když nemá náladu a srdíčko, tak bych mu nepřihrával ani do stoje.

Bylo to napínavé!

Dykot - 25. 02. 2022, 07:54:48

Byli to napínavé! A já se tak snažil.......

Přidat komentář

Přidat komentář