22. FLO + MUCHA

Sešli jsme se v dostatečném množství, aby bylo na jedno střídání na obou stranách.  A na lavičce chybělo několik elitních napadajících běžců, což pocítili zejména červení, že měli skoro vždy dost času se  kouknout, rozmyslet a přihrát, ale i  žlutí, kteří neměli.

týmy:   žlutí: cpt.  Sršáň-Mára, Michal, Dykot, Mlátička(bránkář)
červení: cpt. Štěpán-Fanda, Olaf (brankář), Jarda, Gadži

Hele, včera nám to červeným šlo, na běhání dopředu a hašení mých chyb vzadu jsme měli Fandu,  Olaf si nás zezadu korigoval, bezchybně na půli rozehrával, dlouho držel čisté konto (snad do 5:1) a my si nahrávali, hráli víceméně přesilovku plus jistota byl často Štěpán se svým dosahem hokejky kolem sebe tak 6 metrů na obě strany, když pochytával  všechny odražené míče a nedovolil soupeři jít do brejku a navíc se blýskl trojitým hattrickem. A já větší chybu s namazáním soupeři na gól  jsem udělal snad až v druhé půli-tu první jsme vyhráli 9:2.
Ale žlutí se nevzdávali, hecovali se házením hokejek i Sršáň hrál nezvykle do těla, ale jako by jim výrazný rozdíl ve skóre ještě více svazoval ruce i nohy, spíš než bránu trefovali Olafa.  Hattrickem se u nich blýskl jen Michal svými střelami do vingle a pozor -zajímavá statistika: Dykot během všech zápasů dal minimálně jeden gól, včera už ani nedoufal,  že se trefí, ale povedlo se a tedy pomyslnou  kytičku opět neztratil a alespoň dílčí úspěch mohl slavit.
A máme tu konec za stavu 22:7 pro červené.
G/P/V
9 Štěpán V
4 Fanda V, Gadži V, Jarda V
3 Michal P
2 Mára P 
1 Olaf V,   Sršáň P, Dykot P 
0 Mlátička P

Po flóčku se nás část přesunula do Husovky na koncerty Muchy, část do Evropáku. Já byl na Muše. Chvílemi to bylo celkem zábavné. Nejvíc, když se v kotli pod pódiem pogovalo a  Olaf  Dykota do toho pogujícího kotle vrazil...což ho  rozhýbalo více , než se během zápasu povedlo cpt. Sršáňovi s Márou :-).  

Gadži

Přidat komentář

Přidat komentář