23. flo

Flo 23

K výročí   48. jmenin jsem byl vylosován jako kapitán proti Olafovi a vyhrál jsem rozstřih o možnost jako první si volit a hlavně hrát v pěti- s jedním na střídání, což se hlavně v druhé půli  ukázalo možná jako klíčové , že se mi často nestává, že bych přesprintoval Kulíka nebo Štěpána , který si myslím, že toho měli ke konci dost . A ještě jsem získal do brány Mlátičku, rovněž velký podíl na úspěchu. 


Bílí: cpt Gadži- Honza, Michal, Mlátička, Koumes
černí: cpt Olaf- Štěpán, Jarda, Kulík 

Už to , že poločas skončil 5: 2 pro bílé svědčí  jednak, že bílí měli mírně navrch, ale hlavně  o výborných výkonech brankářů  a zejména Mlátička byl famózní ( a přesně, jak jsem psal minule- jdem do brejku 3 , nedáváme, z proti útoku  na se na něj řítí  dva, první to do něj nahulí,  druhý dorazí do brány a Mlátička se nám, co jsme se nestihli vrátit, omlouvá , že to nechytil   ;-) ). 
V druhé  půli  černí přidali na tlaku ( za cenu  brankáře vytaženého z brány do útoku ), zpřesnili střelbu( v první půli asi 3x trefili tyč) a začali více skórovat, ale my měli náskok, tím pádem  klid a hlavně více sil a jistotu v bráně...takže i když se Kulík blýskl úspěšným nájezdem, Jarda šumivkou jak z příručky na šumivky a Štěpán střelama z první i z otočky atp....vítězství jsme si pohlídali...17:10 pro bílé.


Gadži

Góly V/P


9 Honza V
4 Gadži V, Štěpán  P, 
3 Jarda P, Michal V
2  Kulík P
1 Koumes V, 1 Olaf P
0 Mlátička V
 

Komentář

Cednik nás vychytal

Olaf - 10. 03. 2022, 11:37:28

Cednik nás vychytal

Kvalitní cedník.

gadzi@post.cz - 10. 03. 2022, 12:39:32

...možná kdyby se hrálo golfovým míčkem, to by byla jiná 🙂.

Přidat komentář

Přidat komentář