25. flo - poslední utkání  sezóny 2021/2022 

(ale jestli bude příští  2-3 středy pršet a v devět večer budou 3 stupně, tradice netradice... možná bych ještě popřemýšlel, jestli si halu neprodloužit....a jestli už má Kulda v Kuldovně navařeno/objednáno a bude tam zatopíno, tak bychom tam po flo mohli zajet na 1-2 piva a dát si tam jídlo  (a provést slavnostní vyhlášení- jsem to včera (a ani dnes) ještě nestihl spočítat).

Včera: (a Kulík slíbil, ale nepřišel) - neoblíbený počet  5 na 4, kdy jeden tým nestřídá (a když na vás v draftu  zbyde Věra, jak někdo poznamenal- to je jako  polibek Smrti.)
Bílí: cpt. Honza, já (Gadži ) brána , Jarda, vzali jsme Dykota( (moc prosil, aby nehrál v týmu bez střídání) a Víťu
černí:  cpt. Olaf,  Sršáň, Mlátička v bráně, Koumes

My jsme hráli, černí bojovali ;-)   I když z prvního Sršáňovo brejku šli do vedení  černí, za chvíli jsme srovnali....pak mě překonal z dorážky Koumes a zase vedli. Ale to bylo jejich poslední vedení. Brzy srovnáváme na 2:2 ...přidáváme další gól a těsné vedení udržujeme až do poločasu:  9:8 a jednoduché to nebylo!  Naštěstí v druhém poločase  černým znatelně ubývaly síly, ale i tak se nevzdávali , bojovali srdnatě, všechna čest. A i když od začátku poločasu do poslední asi 15 minutovky jsem pustil jen 3 góly (a bylo to +- 18:11  ), tak jim pomohlo  načerpání  trochy sil při přerušení, když někdo bombou  z 3 metrů sestřelil Mlátičkovi  brýle a musel chvíli hledat vypadlé sklíčko,  pak mu chvíli trvalo než ho nasadil...pak to samé ještě jednou, ale to myslím dostal ramenem do hlavy ( a pak si za chvíli vlastní málem při robinsonádě vykloubil)... A tím že jsem byl opět v mužstvu, které mířilo s dostatečným náskokem za vítězstvím, mohl jsem si dovolit vyrobit pár minel a pustit pár laciných gólů (a taky jsem zjistili jsem, že čím mám před sebou snaživější  obranu tím i já jsme snaživější a naopak...takže když přede mnou stál  Dykot a tak nějak se svěšenýma rukama s ležérním úchopem florbalky pozoroval Koumese nebo  Sršáně, jak si to šteluje ke střele, aniž by udělal krom směrem k němu, či naznačil něco jako blok, tak se mi taky moc vrhat na kolena nechtělo a zůstal jsem rovněž ležérní  a inkasoval  ;-)   )
(Takhle nějak bych si představoval  obranu před sebou: 

flo blok

 

 

 

 )


Abych ho jen nehaněl, když jsem na něj zahudroval, polepšil se a a bránil o poznání aktivněji, ale hlavně, celou dobu podával  Dykot nadstandardní výkon v útoku, i do obrany se vracel  a těch gólů....paráda...Takže i když se černí zdánlivě gólově na chvíli rozjeli,  vlastně jen mírně výsledek zkorigovali a vyhráváme  bílí poměrem resp. 20.17....resp.  dle kuliček na počítadle 21:18  
(a já s Honzou slavím 5. vítězství v řadě ( a to letos zažil už jen Lubo ) . 


G/P/V
8 Dykot V
7 Sršáň P
6 Olaf P, Jarda V 
3 Víťa V
4 Koumes P, Honza 4 V
1 Mlátička P
0 Gadži V
 

Přidat komentář

Přidat komentář