3. flo

Na včerejší sportovní večer (resp. doufám, že napořád) se podařilo draftovat pár nových hráčů (resp. Capouš je staronový), takže i přes řadu omluvenek měl  alespoň jeden tým 1 hráče na střídání (naštěstí ten můj s Honzou v bráně, který je v rekonvalescenci a nemůže ještě běhat) 

bílí: cpt. Honza, Sršáň, Gadži, Dykot, Koumes
černí:cpt. Jarda, Skeptik, Capouš, Martin aka Náměstek

V poněkud vydýchané tělocvičně měl v úvodu výraznou převahu  tým černých. Běhali, kombinovali, nahrávali si a dávali nám góly...my se spíš bránili a do jejich brány sem tam spadla jen nějaká naše, řekl bych, zbloudilá střela, takže šli postupně do vedení 5:2...ale .. ne že by jim přes nemožnost střídání začal  docházet dech, spíše jejich útočné snažení troskotalo na našich sveřepě blokujících  a na brejky Dykotovi nebo mě zadělávajících a přesně nahrávajících obráncích,  když jsem se nestíhal vracet .... Takže do poločasu staženo na rozdíl jediného gólu 5:4. V druhé půli ještě chvíli černí udržovali 1-2 gólové vedení, ale neudrželi... Přeci jen hráli více útočně bez stálého brankáře, což vybízelo k pokusům se trefit obloučkem do brány  přes celé hřiště a to se minimálně jednou podařilo a jednou málem, kdy ale míček směřující do brány vysokou holí vypíchl Jarda, za což bylo nařízeno trestné střílení. A dostal jsem příležitost vyniknout-(přes volání ze střídačky ,ať nedělám píčoviny, mi to nedalo) povedl se mi zorro tríček s nabráním míčku na čepel, obtočením kolem zad  vlevo a  střela za zády vpravo- Jarda v bráně neměl skoro šanci ;-) .  Nevím jestli jsme tímto srovnali na 8:8 nebo až za chvíli, každopádně se nám povedlo někdy srovnat a k překvapení všech i jít do vedení.  Jejich útoky nekončily úpěšně, Sršáň, Dykot i Koumes podávali v obraně nadstandardní výkony (o Honzovi v bráně ani nemluvě, i když nemohl běhat) a pak další překvapení, když  ještě jeden gól asi 8 minut před koncem  přidáváme.  Pak byla taktika jednoduchá, ale účinná ,i když se černým moc nelíbila...hodně jsme si přihrávali vzadu a snažili se  hlavně neztratit míček. Nakonec i přes docházející síly jejich běhavý forčeking ovoce přinesl, my už taky nemohli,  gól dali a dostali se na rozdíl jediného.  Dykot ale do svého závěrečného hvizdu míček na florbalce  udržel a tím i naše vedení...hurrrááá, já to letos ještě nezažil: vítězství 11:10 bílí.

góly/výhra/ prohra (asistence s nepovedlo počítat)
5 Skeptik P, Gadži V
4 Dykot V, Jarda P
1 Koumes V, 1 Náměstek P, Honza V
 

Gadži

Komentář

černý kůň se nekonal

Capouš - 20. 10. 2022, 12:21:02

Po asi 5 let jsem byl měsíc přemlouván a by donucen okusit atmosféru florbalového mače. Možná si někteří mysleli, že budu za černého koně a měl jsem být jazýčkem na vahách, ale byl jsem spíš za černého osla :-) Myslím, že rozhodl začátek druhého poločasu, kdy jsem asi během 10 minut byl minimálně pětkrát sám před brankářem. Honza mi ale všechno famózně lapil, nebo jsem netrefil ani zařízení a Pepa Hnátek by měl hnal vzduchovkou se slovy, že jsem dřevák... Na mém počítadle skóre tak na konci zápasu zůstaly všechny kuličky netknuté na svém místě... Renomé jsem si trochu spravil nepříjemným (slovy Dykota rtuťovitým) forčekingem :-) Ale jo, možná jste mě lapili do své sítě a příště příště půjdu zas...

Capouš

Bylo to supr. Nějak je to…

Dykot - 20. 10. 2022, 12:21:17

Bylo to supr. Nějak je to vždycky hezčí když člověk vyhraje. A to jsem přesvědčen, že černoši rozhodně disponovali vyspělejším týmem! Šumivkový Jarda, Spidermen Skeptik, nová akvizice - Pan Náměstek - by moh z fleku nastoupit za Tatran Střešovice a černý kůň Modroočko Capouš alias Spalovač Mrt... Šancí mě zaujal drsnou hokejovou hrou tělem, nebo spíš tělíčkem :-) takže jsem rád že mi zůstaly na svém místě netknuté i moje privátní kuličky.
Proti tomuhle Dream Teamu jsme postavili Mojí pohyblivost, Koumesovo střelu, Gadžiho nájezdovou frajeřinku, Sršňovo totální gólovou impotenci a Honzovo bolavou patu.
Ale jako bájní Kokoti na Sněhu jsme po úvodní studené sprše povstali z popela nemohoucnosti a Černou líbivou kombinační ekvilibristiku jsme trumfli neefektními, zato efektivními odpornými haluzemi, dloubáky a odrazy od zpocených břich a závěr jsme si ohlídali na pohled velmi atraktivním zanďourem za kterej by nás pochválil i Verner Lička!!!
Kluci dík, bylo v tom srdíčko...

3 reporty?

Skeptik - 23. 10. 2022, 18:20:16

3 krásný reporty za sebou...To ale musela být hra! 😉

Přidat komentář

Přidat komentář