5.flo

Takže včera šlo opět o život (hlavně o můj) : 4 na 4  bez střídání, naštěstí mě Olaf do tý brány občas pustil si lehnout.   


Opticky se zdál silnější a slibnější tým bílých:  Mára, Sršáň, Víťa, v bráně Mlátička
černí: v dresu  Baníku Olaf brankář,  Honza D.,  Koumes, Gadži 


 Olaf po té co draftoval Honzu  velmi, velmi nerad dostal do týmu mě  a Koumese,  ale litoval jen do první minuty.  Martin měl včera den: poprvé zavěsil v první minutě a pak skóroval každých asi  8 minut v podstatě z každé své střely na bránu ze vzduchu i ze země ( a myslíme, že po včerejšku za 9 měsíců bude mít dalšího potomka) . Než se bílí ze šoku rozkoukali a dali svůj první gól , my měli na kontě už tři.  V držení míčku si myslím, že na tom byli celkově lépe...ale... to držení bylo takové bezradné, většina pokusů o postupný útok selhala a byl z toho náš brejk  a gól,  naše postupné útoky i střely z dálky byly rovněž úspěšnější , obrana bílých  působila  chvílemi dost  staticky, skoro  to vypadalo, že proti sobě máme živé kužely ;-) .  Jo, první poločas vyhráváme  9:3. 
Po poločase  možná na chvíli tlak bílých zesílil, ale touha zvrátit skóre a vyhrát s sebou nesla sníženou přesnost střel i přihrávek, které jsme jim sbírali a gólově trestali, až jsme chvíli vedli i o 10 gólů ( ale i tak jsem měl zakázáno dělat další tríčky po té, co se mi jeden poněkud nepovedl a dostali jsme kvůli tomu  góla) .  No, ke konci jsme mohli trochu polevit  a něco bílím dovolit, aby do Evropáku nešli úplně znechucení, tak hvizd rozhodčího zastavil otáčení číslic na  tabuli za stavu 22:14 pro černé.


Pak  standardní přesun do Evropáku na  piva, Gothaj, klobásy, saláty a rizota. Pak proběhlo vyhlášení první hvězdy zápasu - jednohlasně  resp. všehlasně  a jednoznačně Koumes!  Škoda, že u toho vyhlášení už nebyl, aby nám mohl koupit panáky. Ale shodli jsme se, že by to vyhlašování a panáky mohlo být od příště  taková tradice.

góly Prohra, Výhra:  
8 Koumes V
6 Gadži  V  (hele , mě se taky dařilo .. from Zero to Hero) 
5 Sršáň P  , Honza D.  V,  Mára P
4 Olaf V
3  Víťa P
0 Mlátička P (ale tentokrát alepsoň o žádný důležitý smylový orgán nepřišel a zlomené prsty srostou)

Komentář

Vražděni neviňátek

Olaf - 04. 11. 2021, 17:58:47

Vražděni neviňátek

Koumes

Dykot - 05. 11. 2021, 09:48:51

Koukám že když nejdu a Koumes neni vyblokován mojí osobní obranou tak se urve ze řetězu a dává góly..... :-)

počítadlo

ViV - 05. 11. 2021, 09:52:24

Já asi připisoval góly Olafovi. Dal jsem čtyři a myslím, že v součtu to pro bílé nesedí...

Přidat komentář

Přidat komentář