7. flóčkomač

Za černé Kapitán  Demo, teda Olaf  ( tu přezdívku si vysloužil, neboť se mu dost podobal, když zas  nastoupil v hokejovém dresu , který díky velikosti připomínal  wingsuit, v kterém skáčou a létají borci od Red Bullu ze skal), do týmu bral Honzu, Luba, Štěpána a po dloooouhém váhání jestli Koumese či  mě vzali teda mě ( asi na ozdobu , prej" tak vezmeme Gadžiho, běžců už máme v družstvu dost").
V bílém dresu ke kapitánovi Sršáňovi šli s obavou v očích Mára, Jarda, Michal a s ním v útoku i v bráně alternující Koumes( i když i Mára  tam myslím občas zaklekl). 

 A myslím, že absence regulérního  brankáře, teda krom mizerného výkonu bílých v útoku i v obraně, byl rozhodující faktor jejich ostudné prohry- že všichni u nich v bráně chytali s hokejkou v ruce a v pokleku jen na jedno koleno a málo kdy se jim povedlo rozehrát hned do brejku,  spíš naslepo vyráželi a nám se dařilo úspěšně skórovat z dorážek ( taky měl každý z nás v útoku nakonec  nastříleno skoro více gólů než oni všichni dohromady, za poločas rozhodně). A Kapitán Demo rozprostřený v celé  naší bráně v podstatě nedělal chyby,  přihrávku nezkazil snad žádnou  a prostřelit ho bylo skoro nemožné -co viděl, to chytil, bleskurychle rozehrál  na rychlonohého Honzu , ten to zase na první dotek poslal na druhou stranu  do běhu Lubovi nebo Štěpánovi  a ti pak většinou  suveréně  zavěsili ( já teda potřeboval na vstřelení  každého  gólu tak 4 -5 nahrávek/pokusů, sorry chlapi ) .   Takže to vypadlo tak, že  bílí svůj první gól dali až ve 27.minutě,ale to už jsme vedli 6:0.  A i dál to bylo to hezké. Bílí se střelecky trápili, i když 2 góly ještě do poločasu dali, drželi jsme   šestigólové vedení  (9:3)
O přestávce se bílí dlouze radili.. teda to jsem si mysleli, protože jim to dlouho trvalo, než se vrátili na plac, ale  jak se pak přiznali, spíše lapali po dechu a bezradně po sobě pokukovali( kapitán tušil, že by měl příkázat všem více běhat,ale už sám nemohl, tak si netroufl)...takže se zvrat nekonal...za každý gól, co nám vstřelili, jsme jim plus mínus dva dali.  Ani Sršáň nájezd nedal, resp. Demo Olaf ho vychytal... tak  jednoznačně a skoto drtivě vyhráli černí- skóre  po 90 minutách:   21:9   ..pardon 21:8 .
Následoval přesun do Evropáku na piva ,Birelly a pizzy a neřidiči  si to okořenili i Bechčou, kuřáči velbloudem. 

Góly Výhra/Prohra 
7 Lubo V
6 Štěpán V
5 Gadži V 
2 Honza V  Sršáň  P   Michal P  Koumes P
1  Olaf V  Jarda P  Mára P  

 

Gadži
 

Komentář

Flórbalový pánbůh byl včera…

ViV - 18. 11. 2021, 16:34:36

Flórbalový pánbůh byl včera asi také uctít památku sedmnáctého listopadu, když dal Koumes sám stejně gólů, jako legendární šumivkář Jarda s mistrem tref ze vzduchu Májou dohromady.. 😁

Mára

gadzi@post.cz - 18. 11. 2021, 16:57:18

Hele, on Mára možná těch gólu dal víc, rozhodně se několikrát radoval,jako že gól dal, že střela šla jako do brány...ale jak se ztratila někde v tom Olafově hábitu, tak nebylo z žádného úhlu vidět, jestli přešla nebo ne za brankovou čáru ..a Olaf ten míček vždycky nějak vyklepal směrem dopředu,takže gól nemohl být uznán ;-)

Pizzy

Skeptik - 18. 11. 2021, 17:13:46

No a že včera Gadzi velkoryse slavil narozeniny z minulého týdne, zachraňoval objednávkou propad tržeb v Evropaku. Diky!

Zkratka…… dostali na prdel …

Olaf - 18. 11. 2021, 23:26:12

Zkratka…… dostali na prdel …

Zkratka…… dostali na prdel …

Olaf - 18. 11. 2021, 23:26:13

Zkratka…… dostali na prdel …

Přidat komentář

Přidat komentář