7.FLO

Takže v novým dresech se představili: 

červení:cpt. Štěpán+Michal, Sršáň, Gadži 

žlutí: cpt. Lubo+Jarda, Dykot, Náměstek (přišel dýl, tak není na fotce) 

Dres 2022

 

dres záda

 

Jinak klasika: krom omluvených marodů, pár lidí dalo nepochopitelně přednost práci či jiné  zábavě, ale aspoň nás byl sudý počet...příště doufám v jednoho na střídání na obou stranách..a nechci být v bráně, to je hrozně nevděčnej post. Útočník posere a nic, já udělám chybičičku a jsem za špatnýho ;-)

První poločas začal velmi slibně: než se žlutí rozběhali a dostali na provozní teplotu, více se dařilo nám červeným, kdy kombinační hrou a přesnými střelami jsme vedli až 6:2...pak nám to nějak přestalo klapat, mazat , lepit i běhat...dostáváme se pod tlak a vyrábíme vynucené i nevynucené chyby a poločas prohráváme 6:7. Druhý poločas byl náš úplný zmar....já jsem vyrobil hodně minel na to, abych prohru házel na své spoluhráče, i když stáli za prd 😀, ale zase to nechci úplně brát na sebe (pár tutovek jsem určitě lapil a jeden gól dal, což je pro brankáře vždycky velká událost, Mlátička to potvrdí), jelikož gólová bilance útočníků v druhé půli svědčí, že se v útoku také moc nepředvedli, chyběla přesnější a překvapivější střelba...Nějak nám to nešlo, nemůžu říct, že bychom nějak špatně bránili, příčinu vidím v tom, že nás žlutí moc do útoku nepouštěli,  zase ten Lubovo a Náměstkovo otravnej a bohužel úspěšnej osekávací  forčeking (v nešťastných očích červených  na hraně pravidel) nesl ovoce-stačilo malé zaváhání půlsekunda otálení s přihrávkou  a přišli jsme o míček. Byli jsme z toho chvílema jak opaření a nejméně jednou jsem dost vypěnil (promiňte, nejhorší je hněv dobráka),  když někdy i bez mého přičinění jsme několikrát po sobě ztratili po rozehrání s druhou maximálně třetí přihrávkou míček (nebo se s tím crcali před naší bránou a několikrát červeným namazali na gól) a dostali asi 5 gólů v rychlém sledu po sobě ze střely do bloku a následného brejku ... kurvaaaa to mě mrzelo ještě dnes ráno a teď si to prožívám znovu 😀  A nebudu čtenáře déle napínat: 22:8 vyhráli žlutí. 

Naštěstí v Evropáku luxusní Plzíňka, pak s dvěma kilama řízků  a několika rundama Becherovek hnedle lepší nálada, tak se těším i na příští středeční flo.

G/P/V  

7 Lubo V

6 Jarda V

5 Náměstek V 

4 Dykot V, Michal P 

2 Sršáň P

1 Štěpán P, Gadži 1 P

 

reportér Gadži

 

Komentář

Hroší sprint

Dykot - 17. 11. 2022, 18:07:45

Gadžiiiiiii!
Zapomněl jsi na náš úchvatnej hroší sprint z půlky až do rohu, bachor na bachor, jak se ta zeď přibližovala měl jsem hroznej strach že se o ní oba rozmáznem...!

Jako nové drezy krásný, ale…

Skeptik - 18. 11. 2022, 10:02:34

Jako nové drezy krásný, ale s červeným už nehraju! Pro mě nejhorší FLO sezony - nebyli jsme schopni ani rozehrát, natož vyjet do útoku.... Než ke mě přiletěl míček, objevila se zazadu žlutá šmouha a než jsem se stihnul podívat, že ten míček už nemám na hokejce, tak ta žlutá šmouha byla 3 metry ode mě....

Přidat komentář

Přidat komentář