8. flo

Sešlo se nás skromných 8,takže bez střídání a celkem rádi jsme to o půl hodiny zkrátili, že Lubo někam chvátal.
Kapitáni Olaf a Štěpán.

černí:  Olaf, Lubo, Mlátička, Gadži
bílí: Štepán, Jarda, Víťa, Koumes.


Rozporuplný byl už začátek, když svůj XXXL wingsuit, který je možná neetický, ale podle mě rozhodně neodporuje regulím,  Olaf půjčil Mlátičkovi, ale bílí proti tomu zcela  neoprávněně protestovali a přinutili Mlátičku, aby si vzal normální triko. První poločas celkem vyrovnaný, tu gól tam gól, změna stran za stavu asi 4:4. I když jsem já vyráběl hrozný minely v útoku při rozehrávce, občas i v obraně, Lubovo super náhry na jasný gól do odkryté brány jsem přeběhl, nedoběhl nebo netrefil( Olaf na tom nebyl o moc líp, zejména co se týče bránění střel Jardy a Štěpána z dálky), tak díky Mlátičkovo výkonu v bráně a Lubovo neúnavnému kličkování vepředu  se nám podvedlo postupně zvyšovat až na 11.8....... pak ale přišla sérka takových momentů, které nás psychicky asi srazili na kolena, nebo alespoň rozhádali. Jeden gól, kdy si Olaf s Mlátičkou nevšimli, že už se hraje, jeden, kdy jsem napůl fauloval Víťu a vypadla mi hokejka a mám pocit, že mi spoluhráči přestali hrát, ale hrálo se.,. pak tuším Jardovo šumivku z typického místa z dálky nepokryl Olaf a dílo naší zkázy dokončil zase nikým nehlídaný Jarda (ale jak si to v duchu promítám, sice krásnej gól v basebalovém stylu, ale rozhodně  ne podle regulí... proti tomu je Oldovo wingsuit  úplná prkotina a nastřelený strop jsme za aut nikdy dřív nepovažovali, zase se bílí  v jeden moment chtěli hádat )- gól ve výskoku a holí možná nad úrovní kolen( pravidla: HRA VE VÝSKOKU: není povolena - za výskok se považuje situace, kdy hráč opustí povrch hrací plochy oběma chodidly +  VYSOKÁ HŮL: je povoleno hrát pouze do výšky svých kolen, následuje volný úder, v případě nebezpečné hry i vyloučení). Nicméně včera gól uznán byl a v Evropáku to měnit nemá cenu (bílí tvrdili, že určitě nebyl ve výskoku a že hokejka nebyla vysoko atd., škoda, že včera nebyl VAR).
Nakonec tedy černí smutní a  bílí šťastní za 11:11.

V Evropáku to pak bylo mnohem veselejší...pokud jsme se teda zrovna nebavili o florbale ;-)

Góly 
6 Lubo
5 Jarda
4 Štěpán
3 Olaf
2 Víťa
1 Gadži, Mlátička

Komentář

Ještě pořad se mi chce…

Olaf - 25. 11. 2021, 10:04:13

Ještě pořad se mi chce zvracet….. taková nespravedlnost….. vše pošlu ombudsmanovi

nejkontroverznější FLO rocku

Skeptik - 25. 11. 2021, 10:46:01

Bylo toho hodně nestandartního - zkrácený čas, kdy Lubo musel o půl hodiny odejít dřív ( ale od začátku se to vědělo a Olda si ho přesto vybral, takže ještě že černí nedohrávali bez něj, to by byl pro ně masakr....uuuááá) a pak ty naše goly, který i Olaf uznal ( nechápu proč ?!? ), ale asi to bylo tím, že jsme byli slabší tým a tak možná rozhodlo srdíčko záchranářů a vrozený entuziasmus....? Nevím... Ale díky, nečekal jsem, že by to mohlo takhle dopadnout.
Nicméně nutno uznat, že lepším týmem byli černí, nebo? :-)

Lubo

Skeptik - 25. 11. 2021, 10:48:42

A koukám, že Lubo nám tam nasázel 6 golů! Příště s ním nějaký hodně trénovaný chudák bude muset běhat....

In reply to by Skeptik (neověřeno)

Lubo

Dykot - 25. 11. 2021, 12:10:45

Doporučuju Koumese... :-)

ukradené vánoce

mlátička - 25. 11. 2021, 12:55:50

Ach jo, já mohl dohnat Sršně a opustit svoji nejvyšší příčku looserů a sdílet ji společně s ním, takhle holt furt zůstávám na posledním místě... Jinak je to jasný, dva goly, kdy hrál jen Jarda a ostatní o tom nic nevěděli, jsou jasná minela, a třetí basketbalový gol už je zcela bez diskuze, to ani bílí už nechtěli slavit. Ale je to naše chyba, hlavně Olafa, že jsme se nehádali a nebojovali, snad aspoň podá tu stížnost k ombudsmanovi, myslím, že rozhodnutí bude jednoznačné ( i když ten Křeček je takovej blb, že nemůžeme spoléhat ani na něj...)

Přidat komentář

Přidat komentář