9.flo

Lichý počet účastníků  už v šatně nevěstil pro jeden z týmů nic dobrého, tedy že si někdo nebude moci odpočnout na lavičce... ale když Dykot nabral koncem první půle Jardu zezadu, až mu vředu vyjela plotýnka,  počet hráčů se srovnal a nestřídal nikdo .    


bílí: Štěpán, Honza, Jarda,  Víťa, v bráně Gadži
černí:  Dykot, Lubo, wingsuitgólman Olaf a poslední v draftu černých Sršáň( toho psychicky dost nalomilo)

Velmi povedený vstup do zápasu měli černí,  Dykot pokaždé, když došel k naší bráně , dal gól. Takže po asi 10 minutách vedli 3:0. Pak ale si ho víc hlídal Štěpán,  resp. stačilo aby na půlce  roztáhl paže a už si Dykot neškrtl. 
Sršáň byl takový spíše nenápadný, občas tedy zahrozil a rozezněl trefou do tyčky konstrukci branky,  tu se mu povedlo zakončit  jednu kličku , pak jednu střelu z dálky a  asi jednu dorážku..ale víc toho nepředvedl...
Na Lubovi bylo znát, že není ve své kůži, běhavý byl méně než obvykle  a i když  toho naběhal 2x víc než jeho spoluhráči a dal tolik gólů jako oni tři dohromady, na výhru to nestačilo  ( a že nebyl v Evropáku  a nemohl se bránit, samozřejmě padla vina z prohry na jeho bedra ;- ) ). 
Po nesmělém začátku a  relativně snadno inkasovaných brankách se bílí v obraně i útoku chytli a rozstříleli,  chvílemi to byla skoro exhibice (hlavně Honza tam měl pár parádiček),  Štěpán sbíral nepovedené  rozehrávky černých a gólově trestal co mohl, Víťa  byl tradičně běhavý a důrazný a chvílemi i přesný, tak nás podstatnou měrou taky  k vavřínům posunul...
Poločas byl 11: 9 pro  bílé,  jednu chvíli se  ještě černí nadechovali, že by to jako otočili,  když pár góly po sobě  stáhli skóre na těsných  12:11...ale myslím, že pak přišel ten klíčový okamžik,   kdy se Olaf rozhodl , že je potřeba podpořit útok zezadu ,ale  3x po sobě blbě rozehrál  (zapomněl na Štěpánův rozpaž a Víťovo důraz) a šli jsme do několika gólového vedení, které jsme si pohlídali...

Závěr:  vitězství bílých: 21:13
Pak rychlý přesun do Evropáku, abychom toho  stihli co nejvíc vypít, než v deset zavřou... a to se nám myslím taky parádně povedlo.

Gadži

7 gólů Štěpán i Honza  oba V

6 Lubo P Víťa V 

3 Sršáň P  Dykot P 

1 Olaf P, Gadži V 

 0 Jarda ,ale  V 

Komentář

No teda...

Dykot - 02. 12. 2021, 10:18:21

No teda... Už v autě jsme s Olafem naplánovali že já budu kapitán a prohraju kámen nůžky papír a že do toho průseru pak zatáhnu Olafa i Sršně. A jak řekli tak udělali, splnilo se to do puntíku! Zaujalo mě jak jsem až teď zjistil že mám krásnou černou florbalku SALMING, pak si vyprošuju to Jardovo zranění zad- to nemělo se mnou vůbec nic společnýho- Jarda se ani nehnul a já po tý srážce samozřejmě letěl 2 metry. Jo a taky vedli bílí 3:0, a až pak jsem se rozčertil a srovnali jsme na 3:3. Olaf byl v tý bráně asi jenom nakreslenej, co jsme my s Ráďou dokázali v útoku zkurvit bylo obdivuhodný a v druhý půlce jsme tam už jenom stáli jak dopravní kužely... A chudák Lubo kterej byl z nás všech zdaleka nejlepší to kvůli svý nepřítomnosti odnes v Evropáku, až mi ho bylo líto... Pak ještě byla vtipná Zbyňovo finta se zapomenutym Víťou v hospodě, my jsme si Olafem ještě střihli Ratarovo - oříškovo - uherákovej nášup v Kuldovně a šlo se domu.

Report

Gadži - 02. 12. 2021, 10:21:44

... já si budu muset dělat poznámky už během hry... fakt jsem měl pocit, že jsme prohrávali 3:0..

In reply to by Gadži (neověřeno)

report

gadzi@post.cz - 02. 12. 2021, 12:31:41

...se totiž maximálně soustředím  na chytání střel , tam mi celkový obraz uniká..tak je to.

Přidat komentář

Přidat komentář