Druhé zahájení , tentokrát doopravdy i s bajky.

Start áčka v 17. hod jsem nestihl,   unikl mi i start béčka, který jsem naplánoval, tak jsme ještě chvíli počkal, abych nikoho nepotkal a jel na jistotu v 19. h. do Bistra na Sršáňovo luxusní startovní. Ještě tam přijel Lubo, který ale už měl sportovní část za sebou a mířil k domovu. Já se  ještě cestou  do Bistra porochňal v blátě pod teplárnou,  nejprudší sjezd  dne byla příjezdová cesta  k Sršáňovi a ten jsem si vychutnal. Proběhlo to startovní pivo a pak  individuální  přesuň do Kuldovny, kdy už bylo áčko i béčko a tam mi začala to pravá pupkaní středa:  zvládl jsem horu řízků , překonal dva kopce bramborového salátu a zdolal rybník piva. Nejhorší pak bylo se dostat do bundy, nehodit šavli a nepoškodit zip a měl jsem nehodu, zapadl jsem do hlubokého kuldovního gauče a přes břicho plné řízků jsme se velmi velmi   obtížně z pohodlné pozice zvedal. Ale přece jen jsem nakonec jel spokojeně svižně domů, až se mi od pneumatik kouřilo...To kecám, kouřilo se z Lucky Strike. 

Kuldo děkujeme!

 

 

Komentář

Áčko

Capouš - 14. 04. 2022, 23:25:42

Přidávám rychlý report áčka, které se v počtu šesti lidí zvedlo úderem půl 6 a následovalo traséra Víťu. Kolem hřiště, lesíkem, přes dalovické šraňky, kolem Resuru, pod viaduktem a přes nový most v Březinkách jsme dojeli do Vitického Dvora. Zde jsme odbočili doleva a kolem lomu vystoupali na Čihaldo. Přes louky jsme se dostali k Nivám a kolem "Evropského centra přírodních pivních lázní Nivy" :-) jsme vystoupali po trase kiwáče k vysílači v Ruprechtově. Následoval sjezd k Děpoltovickému rybníku, přes hráz a kolem Riviéry jsme pokračovali k zámku, přejeli silnici a po panelce se znovu vrátili k Ruprechtovu. Úspěšně byl zažehnán plán na Odeřské jezírko a místo toho jsme přes Farské rybníky dorazili do Hroznětína. Ve "stoupání" k lomu u Velasu mi začalo docházet, vlál jsem za chrtama a elektrickým Itsbinou jak hadr na holi, holt moje veškerá fyzická aktivita, která se od října skládala z pěti jízd na rotopedu se ukázala jako nedostatečná... Ve sjezdu kolem obory mi ujeli úplně, protože z kopce jezdím ještě pomaleji než do kopce (Lubo mě přátelsky varoval, že jestli si potřetí zlomím klíček, tak už tam nebude co osteosyntezovat :-) Barták na mě počkal a pomohl mi nějak se doplahočit do Kuldovny, kde už se zbytek áčka spolu s béčkem chystal k obžerství v podobě Gadžim zmiňovaných řízků a brsalátu.

Áčko

ViV - 15. 04. 2022, 14:09:51

Bylo to zaokrouhleně nějakých 30, relativně svižných kilometrů, kdy jsme po dvou hodinách jízdy (bez pivních zastávek, za což by nás Gadži jistě chtěl vyloučit z týmu) už seděli ve vyhřáté Kuldovně.

Pokud někdo do teď nevěděl, jak mě dostat na lopatky, tak stačí přede mě položit pekáč řízků a gastronádobu bramborového salátu. Do rána jsem ležel na zádech…

Bylo by dobrý, kdyby mělo vždycky pár z nás připraven aspoň směr trasy (ideálně trasu celou). Pak je mnohem jednodušší vystartovat po tom tolik diskutovaném startovním, nebo bez něj..

ViV

Zděšení

Gadži - 15. 04. 2022, 21:50:32

Vy jste ještě ke všemu neudělali ani pivní přestávku? 😀 Někdy taky vyrazím v pět a vezmu
si Vás do parády!

Přidat komentář

Přidat komentář