Flo č. 22

Florbal číslo 22 – Tak nakonec docela fajn

Zase to píšu pozdě, fakt to nestíhám, takže si zase nic nepamatuju. Celý den to vypadalo, že asi fakt nepůjdeme, furt se to houpalo kolem tři na tři, nakonec se to nějak umatlalo, Náměstka pustila manželka a Koumes se nechal ukecat Skeptikem, takže sme se sešli v tradiční sestavě čtyři kusy na čtyři kousky.

Žlutí : Fanda, Náměstek, Sršeň, Já
Červení : Lubo, Štěpán, Martin Tomáš a Martin Koumes

U žlutých se sešli dvě juniorské traskomyši se zástupci rozvážného sénia, červení se složili spíš z mlaďochů až středněvěkáčů TurboLuba, Obroskepika a dvou Martinů, tak to vypadalo tak nějak docela vyrovnaně.

Štěpán mi slibil vítězství, a je to férovej chlap, takže jsem nakonac taky vyhrál. Hned od začátku se do toho žluté tryskomyši vrhli, lítali tam jak zběsilý, Náměstkovi to tam už od minule začalo docela padat, Fanda to tam taky skládal, Sršáň obětavě bránil a padal do střel, a já se zařekl, že pro vítězství udělám nejlíp, když se vůbec nedotknu míčku, což jsem pak dodržel po celou dobu a dobře to dopadlo. U červených sice lítal Lubo snad ještě víc než normálně, Štěpán mu zdatně sekundoval, Martin Koumes docela chytal a Martin Tomáš to docela dost tlačil vpřed, presto se skore furt víc a víc přiklánělo na stranu žlutých. Červený kluci se sice snažili, ani se tentokrát moc nehledali viníci, protože já byl ve vítězícím týmu, nebyly ani žádné velké změny, ale přišlo mi to tentokrát takové vlažné, všichni tak nějak tiše běhali, nikdo na nikoho nic moc neřval, s nikým se nehádal, nepral, jako by tomu chyběla trošku šťávička. Jen Lubo v závěru do toho dal trošku srdíčko a nebál se pro slušný výsledek obětovat celou ruku, bohužel mojí, a do brány vstřelil z brankové čáry svojí dělovkou míček do brány včetně má ruky, která ten míček už nějakou dobu držela. Ale výsledek už to nezměnilo, já bych stejně bez nějaké drobné zlomeninky neměl pořádně pocit, že jsem si zahrál, a skončilo to krásných kulatých 11:20 pro žluté. A já vyhrál, a to je fakt docela hezký pocit, už chápu, že vás ostatní to tak baví.

Branky :
Fanda 10
Někdo, asi Náměstek, nejde to přečíst  8
Lubo 4
Štěpán, asi Sršeň, taky to nejde přečíst  3
Mlátička, Koumes, Tomáš 1

Evropák tentokrát v plném počtu plus dorazil ještě Kulík a Burák, jestli jsem někoho nezapomněl, takový ty normální povídačky, plno řízků a pizz zdarma a Pomela a nějaký to pivko taky, Sršeň tvrdil, že je to z našeho voucheru, ale protože jsme zpívali oslavnou narozeninovou píseň Lubovi a pil se hlen, tak si myslím, že na poslední středu ten voucher asi zůstal, tak se nemusíte bát a všichni dorazit. Já nebudu, takže mám půl roku klid od psaní reportu, a co bude na podzim ví jen bůh, možná ani ten ne, tak uvidíme, co se bude v říjnu hrát a kdo tam bude chodit…

Zdar, Mlátička

Přidat komentář

Přidat komentář