Flo. č. 23

FLO 23 - VOUČR A MOJE MALÁ DERNIÉRA

ŽLUTÍ- Cpt. Koumes, Fanda, Skeptik, Náměstek
ČERVENÍ- Cpt. Dykot, Ráďa, Olaf, Tomáš

VÍTĚZSTVÍ ŽLUTÝCH   21 : 11

STATISTIKA:
Náměstek     9/V
Fanda           6/V
Skeptik          5/V
Sršáň            4/P
Dykot            4/P
Tomáš           3/P
Koumes        1/V
Olaf               0/P

Poslední souboj sezóny bohužel přilákal pouze 8 borců, takže bylo jasný že se pořádně projdu. Vlastně se před Arénou na chvíli ukázal Lubo a pochlubil se urvanym ramenem a zánětem v noze. Jako skromný cíl mého posledního životního vystoupení v tělocvičně jsem si vytyčil vsítit aspoň jeden gólíček. Z tohodle úhlu pohledu výborný, zadařilo se čtyřikrát! Ale jinak to stálo za Pyču...
Kapitáni Dykot a Koumes. Gentlemanská dohoda o tom že by bylo vhodné rozhodit dva splašené běhavce do dvou týmů vzala během draftu za své, takže proti dvěma nadupanejm Spitfajrům s Jirmusem za kniplem (Fanda a Náměstek) jsme směle postavili duo práškovacích čmeláků s ulomenou směrovkou a děravym chladičem (Já a Tomáš). Źlutí to dotunili pavoukovcem Skeptikem s rozsahem 4,5 metru a dnes nechutně dobře chytajícím a rozehrávajícím Koumesem, zatímco Červení měli v zádech frustrovanýho Sršáně kterýmu to fakt nikdo nenahrál, a v bráně Olafa kterej celou dobu brblal že mi ten můj polibek smrti nezapomene...

Takže bylo vymalováno.

Hned po úvodnim hvizdu nám Skeptik blahosklonně odevzdal míček jakože tak si ho na chvilku očuchejte :-o. Koumes byl prakticky celý mač na půlce a rozdával přihrávky, (čehož na začátku využila naše Mašinka Tomáš a lobem do prázdný brány nám zajistila vedení 1:0) ty dva magoři lítali zleva doprava, dopředu dozadu, piruetka, nahrávka, looping, Skeptik, gól... Sršáň se občas blejsknul individuální akcičkou ale jinak to byla červená hrůza a žlutá exhibice. Takže postupem času, zatimco Spitfajry měly stále plnou nádrž vysokooktanového kerosinu, naše zásoby mazutu klesaly na nulu a jediný co nám lítalo byla moje florbalka. Po milosrdnym ukončení toho trápení jsem políbil palubovku, zamával ochozům a nahoru Gadžimu, chvíli marně čekal jestli moje číslo vyřadí a dres vytáhnou ke stropu, nebo ho aspoň podepsanej vydraží na charitu, a nic, tak jsem šli do hospody.

V Evropáku nás posílil Kulda kterej si na kole odskočil z Božáku, Kulík, Burák a doktor Kdovíjak, Vytáhnul se Voučr a Olaf přihodil celý tři stovky z florbalový kasy. Žrádlo, pívo, i nějaký hruška spadla, supr. Se Spitfajrem Fandou jsme si porovnali naše výkony na Gárminech- světe div se, nachodil jsem o 300 metrů víc než von nalítalB-). Takže i ten údaj 32 u BMI beru s rezervou:-)

Tak příště u Sršáně na bajku, cíl Kuldovna. A na podzim výlety s čelovkou a hůlkama- teď maj v Lidlu v akci Crivit, ty budou dobrý!!!

Sláva!
Dykot

Komentář

Gentlemanská dohoda

Koumes - 31. 03. 2024, 10:51:44

Jen drobná poznámka druhého z kapitánů k "gentlemanské" dohodě...
Gentlemanská dohoda byla přijata narychlo a s jasným cílem jedné strany překlopit výhodu výběru hráčů na svou stranu... Tou stranou jsem, bohužel, nebyl já.
A vzhledem k tomu, že dohoda ztratila svůj džentlmenský ráz (a stala se vlastně mírně zákeřnou) již záhy, během výběru spoluhráčů (něco jako karlovarská losovačka), ztratila pro mě svůj původní význam.
Tímto se Dykotovi omlouvám, ale nemohl jsem dopustit, aby se můj tým (stejně jako posledně) výběrem posledního hráče dostal do výraznějšího rizika prohry.
Jinak doporučuji všem (hlavně těm, kteří to pravidelně nedělají), aby si občas stoupli do brány. Sice asi pustíte nějaký ten gól, ale také Vás nějaký ten míček občas trefí. Po míčku zůstávají na těle jasné znaky ve formě červenobílých flíčků až fleků. Sice to chvilku štípne.ale z medicínského hlediska jde o drobné hematomy, se kterými si musí imunitní systém postiženého poradit a tím stimuluje nespecifickou (proti všemu) imunitu (obranyschopnost) těla. To se následně stává odolnější nejen proti dalším zásáhům míčku, ale proti infekcím a jiným moribundusům.
Tak třeba zase v příští sezóně.
Howgh
Koumes

Přidat komentář

Přidat komentář