FLO IV.

FLO IV.

Červení- Mlátička, Ráďa, Martin
Žlutí- Olaf, Náměstek, Dykot

Plichta 17:17

Ráďou vymyšlená doplňková disciplína nájezdy- vyhrál Ráďa protože jedinej dal gól.

Tahle středa z nějakého nepochopitelného důvodu odlákala naprostou většinu skalních florbalistů na jinou aktivitu, zahrádka asi nebo nevim. Prostě nás bylo celých šest kousků. Týmy jsme rozdělili už v autě, a dobře jsme udělali. Bylo to napínavý, Ráďa málem podruhý za sebou zvítězil!
Mě ta poloprázdná palubovka v podstatě vyhovovala, člověk se může pozastavit, zamyslet co s balonkem, ne že se ke mě hned nějakej splašenej magor přižene a vezme mu ho. Pravda, vzorec našeho útoku byl jednoduchej jak romská dívenka- Olaf na modrý, my s Náměstkem na křídlech, doleva, doprava, BUM, a buď to tam spadlo nebo jsem to já zkurvil. Gadži se na tu hrůzu shovívavě díval zeshora a s elektronickou tužkou to měl hooodně jednoduchý. Nejdřív jsem netrefoval míček, pak bránu, pak jsem neomylně nacházel brankovou konstrukci a nakonec propocený břicha Červených brankářů. Martin zvolil model kalhoty do zvonu ala 70. léta, takže mu mezi nohama neproklouzla ani myš a v bráně zdatně alternoval s Mlátičkou, Ráďa byl ve formě a i když Žlutí naprostou většinu zkrácené hodinové hrací doby vedli a my dotahovali, nádhernou akcí těsně před koncem Olaf zajistil spravedlivou dělbu bodů!

Nakonec jsme Ráďu nechali dát gól z nájezdů aby mohl v Evropáku dokola vykřikovat že "žádná remíza, my sme vyhráli!!!"

Ještě pár čísel, pro milovníky... čísel
V ŘÁDNÉ hrací době!!!:

7  Olaf             R
7  Dykot           R
7  Martin          R
6  Ráďa           R
4  Mlátička       R
3  Náměstek    R

Ovšem pozor, Ráďa jako jedinej proměnil nájezd. Takže Červený tým získává bonusový bod k remíze navíc. Ráďa sice trval na výsledku 18:17 po nájezdech s argumentem že to tak je v hokeji. Tento argument jsme v Evropáku hravě vyvrátili tvrzením že nehrajeme hokej ale florbal :-)

Krásný to bylo!
Hurá!

Dykot

Přidat komentář

Přidat komentář