Flo IX.

Flo č. IX aneb Něco končí, něco začíná

Červení: Štěpán, Michal, Koumes
Žlutí: Sršáň, Fanda, Martin zvaný Tomáš

Sešlo se nás jen 6, což nevěstilo nic dobrého ani příjemného. Losování týmů proběhlo v režii Sršáně, který si nenápadně k sobě přiřadil Fandu. Při pohledu na rozlosování jsme si říkali, že by to mohlo jít. No, nešlo. Žlutý tým začal zhurta. Běhali sem tam jako tryskomyši, hlavně Fanda, který minule odpočíval a fakt běhat chtěl. Během prvních cca deseti minut jsme dostali 5 gólů a dali jen jeden. My jsme vyrazili do útoku, nepřesně si přihráli, ztratili míček a soupeř skóroval. Jindy si nás přihrávkama rozebrali a stříleli do prázdné brány… Poločasové skóre si nepamatuju, ale bylo to hodně (oni) ku hodně málo (my).
Zmar našeho týmu pokračoval i v druhém poločase. A nepomohla nám ani posila do brány, kdy z volejbalu krátce po půli přišel Honza Drahoš. Nám se sice nějaké góly dát podařilo, ale nestačilo to ani na přiblížení se k počtu gólů soupeře. A to ještě Sršáň později v Evropáku jen tak mimochodem utrousil, že hráli žlutí jen na 40%.
Za zmínku snad ještě stojí gól, který jsem vstřelil já a to tak, že nejprve se mi povedlo míček o desku trefit do obroučky basketbalového koše, načež si míček Tomáš (pardon Martin) srazil do brány. Dožadoval jsem se započítání tří bodů (gólů) – dva za koš a jeden za branku, ale neuspěl jsem ani s jedním. 

Včerejškem tak skončila éra výher červených dresů. Po dvou měsících konečně vyhrál žlutý tým 😊.

V Evropáku jsme se následně dohydratovali a celkem časně rozešli do svých domovů.  

Skóre 19:32
Branky: Sršáň 18 V, Koumes 9 P,  Fanda 8 V, Martin 6 V, Štěpán 6 P, Michal 4 P

Koumes

Komentář

Já jsem říkal, že to nemůže…

Skeptik - 30. 11. 2023, 18:48:35

Já jsem říkal, že to nemůže dobře dopadnout... To bylo jasný hned od začátku... 😁

Přidat komentář

Přidat komentář