FLO No. VI.

Červení: Martin, Fanda, Ráďa, Koumes, Dykot
Žlutí: Mára, Lubo, Náměstek, Jarda, Mlátička

Plichta   16 : 16
na nájezdy vítězství Žlutých

Tentokrát deset na deset, takže se dalo chvilku odfrknout. Ačkoliv ze žlutých šel po rozlosování strach, úvod a vlastně celá první půlka jasně patřila červeným, jmenovitě hlavně Fandovi, kterýmu do brány spadlo, odrazilo nebo dokutálelo se naprosto všechno. Dostali jsme se do trháku až 10 : 2 (!), a poločasový hvizd nás zastavil v rozletu za stavu 10 : 4.
To samozřejmě nevypadalo zle a zavdávalo to důvod s radostnému optimismu. Ráďovo chmurné předpovědi že jim stačí sérka 3-4 gólů a jsou zpátky jsme nevěnovali moc pozornost, a hodlali jsme neměnit vítěznou taktiku. Bohužel pro nás, Mlátička začal chytat, Fandovi to přestalo padat, Koumes taky občas proved nějakou lumpárnu, střelecky se utrhnul Mára, a já kterej jsem v první půlce kurvil jednu šanci za druhou, jsem přešel z chůze po palubovce do výhružného kymácení... a bylo to v prdeli. Žlutí naskočili na úspěšnou vlnu a na co sáhli to proměňovali ve zlato. Nejenom že vyrovnali, ale odskočili tušim až na tři góly, a náš výkon byl mírně řečeno tragický. To lehce znervóznělo Ráďu, kterej se začal barvit do krocaní rudé a následně pečlivě na cimprcampr rozmlátil florbalku. To ho ale kupodivu nabudilo a v závěrečném náporu se mu podařilo vyrovnat!
Všeobecné volání po zachování remízy Ráďa kategoricky odmítl... a, i když v nájezdu ukázkově zaskóroval, prohrál :-)       Nájezdy se nám nevyvedly, chyběl nám hračička Gadži s gólem z otočky, a tak Žlutí získali prémiový bod.

V hospodě se to všechno promlelo tam i zpátky, děkujeme Koumesovi za Svatomartinské pohoštění (já hlavně za těch pět Birelů po kterých jsem měl do rána v břiše žáby) a relativně brzo jsem se rozjeli k maminám.

Třikrát sláva!!!

Dykot

Statistika:
Mára      5 R
Fanda    5 R
Ráďa      4 R
Jarda      3 R
Lubo       3 R
Dykot      3 R
Náměstek  3 R
Martin      3 R
Mlátička   2 R
Koumes   1 R
 

Komentář

Krásný report…. ty woe budu…

Sršáň - 09. 11. 2023, 10:52:33

Krásný report…. ty woe budu muset začít shánět náhradní díly na ty vyjeb..florbalky😬

Přidat komentář

Přidat komentář