Flo No. X.

RED BULLS OPĚT VÍTĚZÍ

Červení: Achilles/Honza, Lubo, Ráďa, Mára, Tomáš/Martin, Dykot
Žlutí: Mlátička, Fanda, Jarda, Michal, Ondra, Koumes

Přesvědčivé vítězství červených  16 : 10(11)

Bylo nás zase jednou hodně, k vidění byly i takové raritní kousky jako Ondra, nebo Honza- zmutilovaný našimi ortopedy do přezdívky Achilles. Opět se potvrdilo že až na jednu výjimku nosí vítězství červené triko. Když se poštěstilo a byli jsme na place současně já i Tomáš, byla naše převáha nad žlutýma chrtama minimálně dvojnásobná, palubovka se otřásala, šla z nás hrůza a označení Red Bulls Team bylo zcela na místě.

Kapitány byli jmenováni brankáři- Mlátička a Achilles, týmy se zdály vyrovnané a já naštěstí zbyl do vítězného mančaftu.

Nicméně jsme vedli od začátku až do konce a otěže zápasu jsme pevně drželi v rukou. Dirigentem našeho koncertu byl kulhající Achilles, brilantně chytal a hlavně tvořil hru a rozdával radost a hlavně přesné přihrávky, Ráďa chytl formu jak Messi, Lubo s Fandou předváděli sprinterské souboje jako obvykle a Jardovi moc nešly šumivky. Nejzajímavější žlutou akcí asi byla strašlivá Mlátičkovo mrda z pár metrů do Ráďovo pozadí, ten se pak ve sprše pořád ptal Máry jestli tam něco nemá, a Mára opakovaně odpovídal že jo, že je to černý a říká se tomu prdel. Za stavu 16:10 jsme s Lubem nastavili 1-2 minutky protože jsme měli balón na holi a smrdělo to dalším naším gólem, nicméně Fanda zapnul Turbo, vypíchnul to a skóroval než jsme stihli zařvat že je konec... Takže teda 16:11

Evropák byl náš, bylo nás tam asi tak...strašně hodně, Víťa zaslouží obrovské uznání že tu Pupkaní předvánoční besídku spunktoval, a taky že to úplně všechno včetně těch řízků a tlačenek, a pic, nebo pizz, piv a hlenů zatáhnul. Ale sliboval že to rozpočítá a rozešle QR kódy. Gadžimu jsme do nebíčka poslali tlačenkovo-hlenový pozdrav, ten narvanej stůl by se mu líbil. Btw, vyšlo to na den přesně na půlrok co nás tady nechal. Náhoda? Nemyslím si...!B-)
Zábava byla chvílema zdravě drsná, a asi nám všem na chvíli zatrnulo, když Ráďa chtěl ukázat Tomášovi jak se hraje v bordelu mečovaná a stál nad nim s polorozepnutym poklopcem. Všem se ulevilo když mu vystřihnul eskymáckou nosovou pusu.
Ustáli jsme i lehce nepřátelské pohledy od obsluhy a někdy před půl na půlnoc jsme vyrazili k domovům.

Hurá!

Statistika:
Ráďa                5 V
Dykot                4 V
Fanda               3 P
Michal               3 P
Koumes            2 P
Lubo                 2 V
Mára                 2 V
Achilles             2 V
Jarda                1 P
Mlátička            1 P
Tomáš               1 V
Ondra                1 P

Dykot

Komentář

Ty woe🤫

Anonym - 11. 12. 2023, 22:33:01

Ty woe🤫

Přidat komentář

Přidat komentář