Florbalové utkání č.4

Utkání poznamenané sice řadou absencí, ale že jsme se sešli  v sudém počtu 4 na 4 bez střídání, tak to až tak nevadilo (já navíc mohl v bráně polehávat -nejlepší zbraň na střely po zemi), síly docházely rovnoměrně na obou stranách a emoce byli silné. 


Za kapitány vybráni brankáři Mlátička a já a pak týmy vypadaly následovně:

Bílí: Mlátička, Lubo, Mára, Dykot
Černí: Gadži, Sršáň, Jarda, Koumes

Nastoupil jsem s odhodláním vychytat nulu- nakoukal jsem to na YouTube a v TV, ale hodiny strávené u monitoru přišli vniveč již asi v první minutě, když šli do vedení  hned  asi po první střele bílí a pak měli první půlhodinu tak nějak furt navrch. Ale pak se nám začalo dařit, i když s časosledem si nejsem zase úplně jist, jestli jsme srovnali před tím nebo až potom, když si  Sršáň  jednak odpískal  po zákroku Mlátičky na sebe nájezd, který proměnil, nebo to byla série Jardovo šumivek (mimochodem za zápas  zkompletoval 3 hattricky a ještě gól přidal), nebo když Sršáň naběhl na mou luxusní  přihrávku do brejku a jak se řítil na bránu, Mlátička se mu vrhl po míčku přímo pod nohy, Sršáňovi se sice podařilo ho nějak přeskočit-přelétnout, ale nějak se mezi ně zamotala hokejka a ta nejspíše posunula Mlátičkovo brýle do Mlátičky oka, což ho na nějaký čas oslepilo. Dovolili jsme mu  30 sekundovou pauzu na opláchnutí a hrálo se dál. A do poločasu se nám zadařilo zvýšit skóre na 8:6. V druhé půli se již nic závratného nedělo, jen bylo zajímavé, i přes nemožnost střídat, některým hráčům, když hodíte míček, budou třeba 1000x neúnavně sprintovat bránu,  takže o brejky na obou stranách  nebyla nouze...jen hra byla o poznání opatrnější,  se člověk  bál pořádně vystřelit, abychom Mlátičku nedorazili úplně.  I když pak bílí ještě pár gólů dali, z našeho  dvougólového vedení bylo postupně 3-4-až pětigólové a při závěrečném hvizdu bylo na počítadle 17:12 pro černé...

P.s.   
Když už jsme byli doma, byly vzneseny pozápasové námitky, že by se černým neměli počítat góly, co šli zprava, nebo jim skóre dělit dvěma... Ale jelikož se námitky zásadně podávají zapisovateli v Evropáku a to bezprostředně po zápase a je třeba mu k tomu koupit pivo a to se nestalo, bohužel došlo k jejich promlčení (krom toho nás z vítězného týmu byla v Evropáku převaha, tak bychom vás spravedlivě určitě přehlasovali a výhra by byla dál naše   ;-)  ) 

Tak góly a prohra výhra
10 Jarda V
6 Lubo P  
5 Sršáň V  
5 Dykot P
2 Koumes V
1 Mára P
Gadži 0 V   
Jednooká Mlátička 0 P
 

Přidat komentář

Přidat komentář