KOLOVÁK 2022

19.ročník   

společné foto

Opravdickým výstřelem z opravdické  startovní pistole po nezbytném přiťuknutí teplým Kozlem  byl skoro v pravé poledne odstartován 19.ročník tradičního pivního bajktriatlonu. Dykot mačká stopky, různě vyrýsovaní borci do sebe lejou startovní pivo, co to jde. Tahle disciplína(lahváč na 4 hlty )  a skok placatý  mi jde- vrhám se do vln jako první. Stylem prsa získávám asi 10 metrový náskok, brzdí mě však, krom vlastního nemožného stylu plavání, chaluhy, lekníny, cerkárie a různá rybniční havěť a v zápětí  nebezpečné vlny a kopy, když se  během několika vteřin  kolem mě prožene celé startovní pole a beznadějně jsem poslední. Nemít  elektrokolo a kamarády, mám po závodě. Zatímco takový Olaf  vylézá z vody za asi 3 minuty 40 vteřin od startu, na mě po něm musí časomíra ještě 10 minut čekat. V depu se naštěstí  ještě usmívá s pivem v ruce Kulda a snaží se dopíjet i Barták.  

Kulda

Sotva popádám dech, ale i 2.pivo je během chvilky ve mě,  ještě nezbytné foto :

Trio

a naše trio vyráží na trať... hrozně to kalíme, slunce pálí, takže dole v Březové dostáváme tradiční žízen, kterou bleskurychle hasíme lahvovou Plzničkou a hajdy do kopce a   do depa.

stoupák

Společně do sebe lámeme  3. pivní kousek a před zraky diváků běžíme do lesa/tam to probíhá spíše indiánským stylem, mě už braly  křeče i při příliš rychlé chůzi, ale snažím se, všiml jsem si, že guláše ve várnici bylo pod 1/4 ), před zraky diváků zase běžíme....a z posledních sil finiš z této naší trojice  na 4. pivu je můj (netuše, že je vlastní kategorie e-bajk...a nikdo jiný e-bajk neměl).  Sláváááá a honem na guláš...nedočkavě čekám vyhlášení, protože my opozdilci nevíme, co se tam během naší nepřítomnosti dělo a jak to vlastně celé bylo... ááá  dozvídáme se, jak měl Lubo defekt a většinu trasy tlačil, že to vyhrál Olaf a stíhal ho Seb v žabkách a na bednu se dostal Mára atd ... 

Stupně vítězů: 

stupně vítězů

kategorie ebajk 

ebajk

a šťastný vorvaň na bedně:  

vorvaň

Celá výsledková lisitina: 

výsledkovka

Možná nám někdo další podrobnosti sdělí v komentářích (i když bohužel pro blog, diskuze už proběhla whatsappem ) .  

Srdečný dík Dykotovi za vzornou organizaci!

Po vyhlášení, dopíjíme  zbývající Kozly, který jsme si na sebe nestihli vylejt a část z nás si jede spravit chuť  studenou Plzní  k Sršáňovi (jo a dávejte pozor v předposlední levotočivé zatáčce nad Kome- nějak to tam klouže, když se jede rychle...a asi mám alergii na asfalt, hrozně mě do teďka po kontaktu s ním pálí koleno) 

Tak zas za rok!  A pozor!  20. ročník!!!

Gadži

Komentář

Velké díky Helče a firmě…

Dykot - 15. 06. 2022, 07:33:15

Velké díky Helče a firmě Zentiva za luxusní gulášek!!!
Už začínám vymýšlet čím Vás všechny ohromim na jubilejním 20. ročníku...

Přidat komentář

Přidat komentář