PozvánkA na akci: LÁZEŇSKÝ BLOUD

 

Milí běžci, běžkyně, poběhlíci, běhny jakož i ostatní milovníci pobytu v lázeňských hvozdech

 

dovolujeme si Vás pozvat na 8. ročník závodu v dezorientačním běhu

 

LÁZEŇSKÝ BLOUD

 

 

Kdy:                 5. listopadu 2022, start v 13.00

 

Kde:                 Karlovarské lázeňské lesy

 

Prezentace:      Restaurace Jelení skok od 12.00 do 12.50

 

Systém:           

 

  • závodníci budou na trasu vybíhat hromadně, resp. ve třech startovacích vlnách
  • na startu obdrží každý závodník mapu s vyznačenými kontrolními body v terénu, které musí všechny oběhnout (obejít) v libovolném pořadí a libovolně zvolenou trasou.
  • na kontrolním stanovišti bude připraven zásobník s testovací tekutinou (na každém stanovišti jinou), z něhož každý závodník část odčerpá do přiložené kontrolní nádobky a celý obsah kontrolní nádobky požije a následně zaznamená identifikaci tekutiny do předtištěné kolonky v mapě.
  • každá neidentifikovaná nebo špatně identifikovaná kontrolní tekutina je penalizována přičtením deseti minut k výslednému času závodníka.
  • zvítězí závodník s nejlepším časem a nejrozvernější náladou.
  • po závodě následuje vyhlášení výsledků, rozbor akce a hromadná likvidace nepoužité části testovacích tekutin.
  • předpokládané vyhlášení výsledků: 16.00 v Restauraci Jelení skok, zde je možné se najíst, napít, převléct, usušit, odbahnit, ošetřit, zpívat, kritizovat, diskutovat a mít všeobecně dobrou vůli.
  • po ukončení sportovní části následuje společenská část akce (cca od 17.00), jejíž hudební složku zajistí tentokrát časem prověření miláčci dívčích srdcí kapela KOZATAY

 

 

Doporučené vybavení:

dobrá nálada, vybroušená chuť, boty pro ty, co nepoběží bosi, buzola pro ty, co se neorientují, nebo jí prostě mají rádi, hudební nástroje jako kastaněty, harfy, fagoty a šalmaje vítány.

 

Parkování:      

Parkování je oproti loňskému roku možné na parkovišti pod restaurací vedle hotelu Myslivna. Narozdíl od nemilého překvapení z loňského roku by letos neměl nikdo prudit s povolením k vjezdu do Lázeňských lesů, stačí povolení k vjezdu do lázeňského území. Povolení je třeba zakoupit v automatu u budovy Městské policie Karlovy Vary, Moskevská 34

 

Lázeňští šviháci a Známka punku

Přidat komentář

Přidat komentář