PRVNÍ FLO BEZ PANA G.

Červení- cpt. Olaf, Fanda, Skeptik, Jarda, Michal, Koumes
Žlutí. cpt. Dykot, Ráďa, Mára, Náměstek, Mlátička

Drtivé vítězství Rudých ďáblů 19 : 11

Poprvé bez našeho florbalového Guru jsem se sešli ve smradlavé hale Tubex.
Ráďa s nadšením sobě vlastním se okamžitě ujal funkce statistika, organizátora a experta a už v autě do nás začal hustit svoji novou teorii o bodování- jakože za vítězství 3 body, za remízu jeden a pak tři nájezdy a ty co vyhrajou tak maj ještě bonusovej bod, několikrát se do toho zamotal, a hlavně když nakonec pod mým kapitánským vedením utrpěl hned v prvním vystoupení debakl, začal s půl bodem jenom za účast :-D. No, uvidíme jak se to vyvine. Všem to jeho bodování připadalo zbytečně jednoduchý, takže předpokládám že Ráďa dovymyslí ještě nájezd po gólu za třičtvrtě bodu, jako prokopnutí pětky v rugby, nebo tak něco...
Každopádně cpt. Olaf otupil svým kamenem moje nůžky a měl právo první noci- takže jeho team měl 2 na střídání, já slepě věřil Dalovickému duu, a podle toho to pak všechno vypadalo. Nebudu šetřit kritikou! Mlátička zhublej na kost postával před brankou a pokašlával (pak nám v Evropáku mezi řečí sdělil že má Covid...), Náměstek běhal jako blázen, ale jeho největším počinem bylo když místo rozehrání napálil asi ze dvou metrů mrdu vší silou Olafovi do xychtu, já... ani nevim, ale neběhal jsem jako blázen, Mára taky úplně neměl den, ovšem hlavní hvězdou mého výběru byl Spalovač šancí Sršáň, místo míčku mu na čepel lepila smůla, nadával, řval, válel se po zemi, a před koncem konečně za jásotu červených pečlivě rozmlátil florbalku. Hrozivé skóre 1 : 7 se nám aspoň trochu podařilo korigovat, nicméně porážka jasná od začátku do konce.
Červení, to byla jiná káva. Prostě jim to šlo a dělali z nás dopravní kužely. Padalo jim to tam všem a čišela z nich pozitivní energie jak z Vlastíka Plamínka.

V Evropáku děkujeme za luxusní pohoštění Skeptikovi a za pití oslavencovi Fandovi!!!

Hurá. Dykot

Komentář

Krásnej report, a ještě jsme…

Skeptik - 05. 10. 2023, 09:00:41

Krásnej report, a ještě jsme zvyklí na statistiku - góly, V, P 😉

cyklo tým

Kulda - 05. 10. 2023, 21:18:34

my to měli krásný, ve čtvrt na tři jsme bez startovního! vyrazili na Klínovec, abychom ho po necelý dvou a půl hodině dobyli, odtud jsme sjeli do Červenýho vlka na dvě a malý občerstvení a pak do Hájecký na smažák a pivo. Vytuhli jsme cestou jen málo, rozehřála nás radost z jízdy a myšlenka na potící se florbalisty.
tak zase za tejden

Přidat komentář

Přidat komentář